print sitemap zoeken disclaimer contact

Dennis Jongbloed achter tralies

Op zaterdag 24 mei 2014 gaat Dennis Jongbloed gedurende 12 uur op water en rijst.

Dennis laat zich ruim 12 uur opsluiten in een piepklein hokje van 1 x 2 meter. Via deze actie wil hij geld in zamelen voor de actie Lock me Up - Free A Girl.

Wereldwijd worden er miljoenen kinderen gedwongen tot prostitutie. InIndia worden duizenden meisjes opgesloten in bordelen, in hokjes van 1 bij 2 meter. Hun leven is een hel. Free a Girl zet zich in om jonge meisjes uit de prostitutie te bevrijden.

Wie doen er mee in Twente?  

Dennis Jongbloed zal samen met Jacco Vonhof (voorzitter VNO-NCW Twente), Gerson Veenstra (RTV Oost), Jan Medendorp (RTV Oost / zelfstandig ondernemer), Gonnie Klein Rouweler (ondernemer), Michael Sijbom (Burgemeester van Losser), Nancy Rosberg (Ondernemer), Sandra Timmerman (zangeres) en Maureen Knobben (kunstenares) laten opsluiten bij Landhuishotel de Bloemenbeek in De Lutte.

Meer informatie over actie Free a Girl ?

Donatie aan Free a Girl

Veilingitems Dennis Jongbloed voor Free a Girl

Gesigneerde Litho Ad van den Berg

Parrot Car Cit van Asten Telecom 

Tickets Low Lands met bijzondere ervaring

Keeper handschoenen Sander Boschker

Twents arrangement van Qlina

Shirt Voetbalacademie FC Twente / Heracles

Gesigneerd shirt FC Twente

Gesigneerd shirt Heracles

Gesigneerd shirt Ajax

En nog veel meer...

Deel deze pagina

Laatste update op 13-05-2019
Artikel gemaakt op 14-05-2014
Dit artikel (of blog of voorbeeldovereenkomst) is met aandacht en zorgvuldigheid geschreven, maar bevat informatie van algemene en informatieve aard. De informatie in dit artikel kan, afhankelijk van de omstandigheden van uw specifieke geval, niet of verminderd van toepassing zijn. De informatie in dit artikel dient derhalve niet als fiscaal/juridisch advies te worden beschouwd. Jongbloed Fiscaal Juristen N.V. en of haar vestingen/ deelnemingen aanvaarden dan ook geen enkele aansprakelijkheid voor de gevolgen van het gebruik van de informatie uit het artikel.
U bevindt zich hier : Jongbloed Fiscaal Juristen Kantoor In het nieuws Dennis Jongbloed achter tralies

Jongbloed Fiscaal Juristen - Disclaimer - Zoeken - Sitemap