print sitemap zoeken disclaimer contact

App genomineerd voor Accenture Innovation Award 2011

De app van Jongbloed Fiscaal Juristen N.V., die is opgesteld in samenspraak met belastingtips.nl, is genomineerd voor de Accenture Innovation Award 2011. Als consultancybureau gaat Accenture ieder jaar op zoek naar de beste innovaties in Nederland, waarbij een verkiezing wordt gehouden van de meest veelbelovende innovatieve concepten van Nederland. De app van Jongbloed Fiscaal Juristen N.V. is genomineerd in de sector Zorg & Overheid (Health & Public Service).

Accenture is van mening dat de app een ontzettend leuk en innovatief initiatief is en heeft mede daarom de Inkomstenbelasting app en de Ondernemers app van Jongbloed Fiscaal Juristen genomineerd voor de Accenture Innovation Award 2011.

Deel deze pagina

Laatste update op 13-05-2019
Artikel gemaakt op 08-07-2011
Dit artikel (of blog of voorbeeldovereenkomst) is met aandacht en zorgvuldigheid geschreven, maar bevat informatie van algemene en informatieve aard. De informatie in dit artikel kan, afhankelijk van de omstandigheden van uw specifieke geval, niet of verminderd van toepassing zijn. De informatie in dit artikel dient derhalve niet als fiscaal/juridisch advies te worden beschouwd. Jongbloed Fiscaal Juristen N.V., haar medewerkers en of haar vestigingen/deelnemingen aanvaarden dan ook geen enkele aansprakelijkheid voor de gevolgen van het gebruik van de informatie uit het artikel.
U bevindt zich hier : Jongbloed Fiscaal Juristen Kantoor In het nieuws App Jongbloed is genomineerd

Jongbloed Fiscaal Juristen - Disclaimer - Zoeken - Sitemap