print sitemap zoeken disclaimer contact

Jongbloed Dakar Team

Jongbloed Dakar Team

Jongbloed Fiscaal Juristen Estate planning

Jongbloed Fiscaal Juristen Estate planning richt zich specifiek op estate planning en inkomensplanning. Uw vermogen is zorgvuldig opgebouwd. Dit kan familiekapitaal, een prijs uit een loterij, uw eigen vermogen, uw onderneming of uw woning zijn. Bij uw overlijden gaat hiervan zomaar 10% - 50% naar de Belastingdienst. Om hierop vroegtijdig te anticiperen, adviseren wij u graag omtrent de mogelijkheden.

De advisering richt zich met name op:

  • Estate planning adviezen.
  • Advisering omtrent testamenten en vermogens.
  • Internationale emigraties om erf- en schenkbelasting te voorkomen.
  • Inkomensplanning met een financieel rapport, waarbij huidige en toekomstige inkomstenstromen praktisch in kaart worden gebracht.
  • Het opzetten van internationale structuren met Portugal, Spanje, Zwitserland, Antillen, Luxemburg en de Verenigde Arabische Emiraten om erfbelasting te beperken.

Contactpersonen

De adviseurs die u hierover kunnen adviseren zijn:

De heer mr. Dennis J.B. Jongbloed;

De heer mr. drs. Sanne van den Elst;

De heer Arjan Hof RB.

Artikelen

Erven eigen woning, en dan?

Schenken aan kinderen

Stel een testament op

Renteloos lenen fiscale truc

Schenken en emigratie

Lees meer...

Deel deze pagina

Laatste update op 14-02-2017
Artikel gemaakt op 16-01-2012
Dit artikel (of blog of voorbeeldovereenkomst) is met aandacht en zorgvuldigheid geschreven, maar bevat informatie van algemene en informatieve aard. De informatie in dit artikel kan, afhankelijk van de omstandigheden van uw specifieke geval, niet of verminderd van toepassing zijn. De informatie in dit artikel dient derhalve niet als fiscaal/juridisch advies te worden beschouwd. Jongbloed Fiscaal Juristen N.V., haar medewerkers en of haar vestigingen/deelnemingen aanvaarden dan ook geen enkele aansprakelijkheid voor de gevolgen van het gebruik van de informatie uit het artikel.
U bevindt zich hier : Jongbloed Fiscaal Juristen Estateplanning

Jongbloed Fiscaal Juristen - Disclaimer - Zoeken - Sitemap