print sitemap zoeken disclaimer contact

Jongbloed NOW-box

NOW-rekentool en formulieren voor € 499

Wij adviseren vele ondernemers, accountants en belastingadviseurs inzake de NOW-regeling. Wij hebben daarom een NOW-box met rekentool ontwikkeld. Er zijn 5 tranches en met deze tools dekt u alle regelingen.

Wat zit er in de NOW-box?

  • Jongbloed NOW-rekentool (excel)
  • Whitepaper inzake NOW-regeling
  • Brondocumenten NOW 1.0, 2.0 en 3.0
  • Voorbeeld bestuursbesluiten (inzake bonus- / dividendverbod)
  • Voorbeeld deskundigenverklaringen
  • Voorbeeld accountantsverklaringen

Updates worden u gratis toegezonden.

Onderdeel van de NOW-box is een gratis helpdesk (*)

(*) Iedereen die de NOW-box afneemt mag onbeperkt eerstelijns vragen stellen ten aanzien van de NOW-regeling, mits de vraag zonder noemenswaardig onderzoek telefonisch beantwoord kan worden. Heeft de vraag verder onderzoek nodig, dan bieden wij onze service op basis van onze geldende tarieven na een vaste offerte aan.

Aanbieding NOW-tool

De eerste 25 klanten ontvangen een Early Bird voordeel van 10% korting. Behoort u tot de eerste 10 klanten, dan ontvangt u bovendien een Jongbloed Cerveza bierpakket van ons! De eerste zijn heeft zo zijn voordelen!

Bedrijfsnaam

*

Naam

*

Waarmee kunnen we u van dienst zijn?

Aantal medewerkers

Bent u tevreden over uw belastingadviseur :

Opmerkingen/vragen

*

Ik ga akkoord met de verwerking van mijn gegevens. Jongbloed Fiscaal Juristen NV mag mij per e-mail info sturen en mijn persoonlijke gegevens gebruiken om mijn interessegebieden vast te stellen zoals hier beschreven, en ik ben me ervan bewust dat ik op elk moment mijn toestemming kan intrekken.

* is een verplicht veld

Bent u nog niet overtuigd van onze services? Vraag een vrijblijvend gesprek aan.

Vul uw naam en contactgegevens in en wij nemen contact met u op.


Deel deze pagina

Laatste update op 13-01-2022
Artikel gemaakt op 22-10-2020
Dit artikel (of blog of voorbeeldovereenkomst) is met aandacht en zorgvuldigheid geschreven, maar bevat informatie van algemene en informatieve aard. De informatie in dit artikel kan, afhankelijk van de omstandigheden van uw specifieke geval, niet of verminderd van toepassing zijn. De informatie in dit artikel dient derhalve niet als fiscaal/juridisch advies te worden beschouwd. Jongbloed Fiscaal Juristen N.V. en of haar vestingen/ deelnemingen aanvaarden dan ook geen enkele aansprakelijkheid voor de gevolgen van het gebruik van de informatie uit het artikel.
U bevindt zich hier : Jongbloed Fiscaal Juristen Actueel Coronavirus en belastingen Jongbloed NOW-box

Jongbloed Fiscaal Juristen - Disclaimer - Zoeken - Sitemap