print sitemap zoeken disclaimer contact

Advisering Adwise bij Samenwerking

WiseFundaments Group en Strikwerda Investments bundelen krachten in strategische samenwerking

Wij mochten WiseFundaments Group (waaronder Adwise) adviseren bij het strategische samenwerkingsproces met Strikwerda Investments. welke in december 2023 is afgerond. Dat een leidend Nederlands Tech Focused Family Office deze stap zet met een mooi bedrijf in Twente is een groot compliment. "Dit zijn de mooiste opdrachten (eigen pareltjes) binnen ons vak en geweldige (fiscale en juridische) uitdagingen", aldus Dennis Jongbloed. "Het is fiscaal complex, het adviestempo ligt hoog en fiscale afstemming met advocaten zorgt altijd voor vaktechnische uitdagingen".

Samen nog beter

WiseFundaments Group, bestaande uit Adwise - Your Digital Brain, WisePeople - League of digital masterminds en Adwise Academy heeft op 13 december 2023 bekend gemaakt dat het een strategische samenwerking aangaat met Strikwerda Investments. Dankzij deze samenwerking krijgt de groep toegang tot de kennis en het kapitaal van Strikwerda Investments om de volgende groeifase van het bedrijf mogelijk te maken.

Adwise is in de afgelopen jaren uitgegroeid tot een toonaangevende digital agency die tot de top van Nederland behoort. Om de volgende stap te zetten en de ambitie te verwezenlijken om ook op internationaal niveau een leidend bureau te worden, heeft het senior managementteam besloten op zoek te gaan naar een strategische partner die kan ondersteunen bij het versnellen van de groei.

Hierin heeft het team na een zorgvuldige zoektocht bewust gekozen voor Strikwerda Investments, een Nederlands familie-investeringsbedrijf met een sterk track-record in de ICT-sector.

“We zijn verheugd over de samenwerking met Strikwerda Investments. We hebben er alle vertrouwen in dat de expertise van Strikwerda ons gaat helpen om onze groeiplannen in een stroomversnelling te brengen. Samen streven we niet alleen naar organische groei, maar verkennen we ook strategische acquisities om onze propositie in de markt te versterken.'' - Gijs Westerbeek, CEO van WiseFundaments Group.

Advisering Jongbloed Fiscaal Juristen

Voor fiscale advisering maken wij naast onze accountant al vele jaren ook gebruik van de diensten van Jongbloed Fiscaal Juristen. We zijn beide ongeveer gelijk met ondernemen begonnen en het ondernemerschap bij een fiscaal kantoor spreekt mij ontzettend aan, aldus Gijs Westerbeek. Zij hebben ons – in het zicht van deze transactie – bijgestaan bij de optimalisatie van onze structuur en ook hebben zij ons in overleg met onze advocaten, begeleid tijdens het proces van de overname.

De regie bij dit proces lag bij Ron Belt, Maxim Zwaan, Jesper de Voijs en Maurits Odekerken van Capitalmind Investec die gezamenlijk met Jongbloed Fiscaal Juristen en onze advocaten van Lexence (de heer Diederick de Boer en Maxime Loos) het traject op elk moment strak coördineerden.  Fiscaal heeft Dennis Jongbloed al in een eerder stadium meegekeken en tevens nagedacht over de optimale structuur voor de toekomst. Los van de juridische kant is een fiscaal routeboek zeker wenselijk. De fiscale Twentse nuchterheid, afspraak is afspraak en gewoon 24/7 er willen zijn, sprak mij ontzettend aan, aldus Gijs Westerbeek. Ik zou het team van Jongbloed Fiscaal Juristen zeker aanbevelen aan mooie MKB ondernemingen die een strategische samenwerking willen aangaan.

Het team van Jongbloed Fiscaal Juristen bedankt Gijs Westerbeek en zijn management team, voor het gegeven vertrouwen en de altijd prettige en open samenwerking.

Vragen over samenwerking, overname, DDO of M&A praktijk ?

Bedrijfsnaam

*

Naam

*

Aantal medewerkers

Bent u tevreden over uw belastingadviseur :

Wilt u een vrijblijvende offerte / advies ontvangen?

Opmerkingen/vragen

Ja, ik ga akkoord met de verwerking van mijn gegevens. Jongbloed Fiscaal Juristen NV mag mij per e-mail info sturen en mijn persoonlijke gegevens gebruiken om mijn interessegebieden vast te stellen zoals hier beschreven, en ik ben me ervan bewust dat ik op elk moment mijn toestemming kan intrekken.

Deel deze pagina

Laatste update op 21-12-2023
Artikel gemaakt op 14-12-2023
Dit artikel (of blog of voorbeeldovereenkomst) is met aandacht en zorgvuldigheid geschreven, maar bevat informatie van algemene en informatieve aard. De informatie in dit artikel kan, afhankelijk van de omstandigheden van uw specifieke geval, niet of verminderd van toepassing zijn. De informatie in dit artikel dient derhalve niet als fiscaal/juridisch advies te worden beschouwd. Jongbloed Fiscaal Juristen N.V., haar medewerkers en of haar vestigingen/deelnemingen aanvaarden dan ook geen enkele aansprakelijkheid voor de gevolgen van het gebruik van de informatie uit het artikel.
U bevindt zich hier : Jongbloed Fiscaal Juristen Kantoor Onze klanten Referenties klanten Persbericht advisering bij samenwerking adwise

Jongbloed Fiscaal Juristen - Disclaimer - Zoeken - Sitemap