print sitemap zoeken disclaimer contact

Wij zijn cliënt bij de heer mr. Martijn te Riet van Jongbloed Fiscaal Juristen geworden door een doorverwijzing. Wij liepen vast bij onze toenmalige adviseur op de bedrijfsopvolgingsregeling, deze was volgens de betreffende adviseur niet van toepassing. Na het eerste gesprek met Martijn heeft het proces maar drie maanden geduurd en de goedkeuring van de Belastingdienst was binnen. Dit heeft ons een aanzienlijke besparing opgeleverd.

Doordat wij zo tevreden waren, hebben wij al onze fiscale werkzaamheden ondergebracht bij Martijn. Hij is het type adviseur dat altijd klaarstaat voor zijn cliënten (ook in de avonduren) en ontzettend snel kan schakelen. Hij legt de fiscale wetgeving uit in voor ons begrijpelijke taal en heeft een no-nonsens mentaliteit. Doordat wij zo enthousiast zijn over Martijn, zowel als persoon als over zijn werkzaamheden, bevelen wij hem bij iedereen van harte aan.

Roy Aalderson (eigenaar van Aalderson Recycling)

Deel deze pagina

Laatste update op 20-03-2019
Artikel gemaakt op 27-03-2018
Dit artikel (of blog of voorbeeldovereenkomst) is met aandacht en zorgvuldigheid geschreven, maar bevat informatie van algemene en informatieve aard. De informatie in dit artikel kan, afhankelijk van de omstandigheden van uw specifieke geval, niet of verminderd van toepassing zijn. De informatie in dit artikel dient derhalve niet als fiscaal/juridisch advies te worden beschouwd. Jongbloed Fiscaal Juristen N.V., haar medewerkers en of haar vestigingen/deelnemingen aanvaarden dan ook geen enkele aansprakelijkheid voor de gevolgen van het gebruik van de informatie uit het artikel.
U bevindt zich hier : Jongbloed Fiscaal Juristen Kantoor Onze klanten Referenties klanten Aalderson BV

Jongbloed Fiscaal Juristen - Disclaimer - Zoeken - Sitemap