print sitemap zoeken disclaimer contact

In 2016 deed onverwacht de mogelijkheid zich voor het door ons opgebouwde bedrijf te verkopen. Wij hebben Jongbloed Fiscaal Juristen benaderd om ons bij te staan; enerzijds voor wat betreft de fiscale gevolgen van een eventuele verkoop, anderzijds voor wat betreft de begeleiding en ondersteuning van de verkoop alsmede ook de onderhandelingen van de verkoopvoorwaarden en de koopsom.

De heer mr. drs. Sanne van den Elst van Jongbloed Fiscaal Juristen N.V. heeft ons daarbij tot volle tevredenheid bijgestaan gedurende het gehele traject en er is een uitermate mooie deal getroffen. In duidelijke heldere taal wist hij voor ons juridisch ingewikkelde zaken helder uit te leggen en heeft hij voor ons een hoop zorgen weggenomen; het hele traject is daardoor soepel verlopen, zowel qua verkoop als de fiscale afwikkeling. 

Mocht u een fiscaal jurist nodig hebben die uw complexe materie omzet in heldere taal en u van meer dan uitstekende fiscale adviezen kan voorzien, dan kan ik u mr. drs. Sanne van den Elst zeker aanraden.

Jeroen en Marja Koole (oprichters van PCF Holland B.V., tegenwoordig onderdeel van Anticimex)

Deel deze pagina

Laatste update op 20-03-2019
Artikel gemaakt op 27-06-2018
Dit artikel (of blog of voorbeeldovereenkomst) is met aandacht en zorgvuldigheid geschreven, maar bevat informatie van algemene en informatieve aard. De informatie in dit artikel kan, afhankelijk van de omstandigheden van uw specifieke geval, niet of verminderd van toepassing zijn. De informatie in dit artikel dient derhalve niet als fiscaal/juridisch advies te worden beschouwd. Jongbloed Fiscaal Juristen N.V., haar medewerkers en of haar vestigingen/deelnemingen aanvaarden dan ook geen enkele aansprakelijkheid voor de gevolgen van het gebruik van de informatie uit het artikel.
U bevindt zich hier : Jongbloed Fiscaal Juristen Kantoor Onze klanten Referenties klanten PCF Holland

Jongbloed Fiscaal Juristen - Disclaimer - Zoeken - Sitemap