print sitemap zoeken disclaimer contact

Huuskes (opgericht in 1956) is een maaltijdproducten en totaalleverancier voor de gezondheidszorg in Enschede. Naast maaltijden levert Huuskes ook de boodschappen bij verzorgingstehuizen, verpleegtehuizen en ziekenhuizen in heel Nederland. Met 800 werknemers en ruim 100 miljoen omzet is Huuskes een grote speler in Nederland. De vertrekpunten “vers”, “klantgericht” en “leverbetrouwbaar” zijn verankerd in het bedrijf. Een mooi familiebedrijf met goed opgeleide en enthousiaste collega’s.

De heer Mr. D.J.B. ( Dennis) Jongbloed en mevrouw Mr. A.Z.G. (Angelique) Vermeer hebben ons geadviseerd bij een onderzoek van de Belastingdienst. Uiteindelijk bleek het gelijk aan onze kant en zijn vrijwel alle aanslagen tot nul verminderd.  Het mooie resultaat en de wijze waarop Jongbloed Fiscaal Juristen ons heeft geadviseerd was bijzonder prettig. Altijd helder, scherp en enthousiast waarbij de afstemming en het contact met de Belastingdienst met respect en in alle openheid is verlopen. Ik zou Jongbloed Fiscaal Juristen zeker adviseren bij andere bedrijven.

Rob Huuskes (Directeur)

Meer weten van huuskes

Deel deze pagina

Laatste update op 20-03-2019
Artikel gemaakt op 03-12-2018
Dit artikel (of blog of voorbeeldovereenkomst) is met aandacht en zorgvuldigheid geschreven, maar bevat informatie van algemene en informatieve aard. De informatie in dit artikel kan, afhankelijk van de omstandigheden van uw specifieke geval, niet of verminderd van toepassing zijn. De informatie in dit artikel dient derhalve niet als fiscaal/juridisch advies te worden beschouwd. Jongbloed Fiscaal Juristen N.V., haar medewerkers en of haar vestigingen/deelnemingen aanvaarden dan ook geen enkele aansprakelijkheid voor de gevolgen van het gebruik van de informatie uit het artikel.
U bevindt zich hier : Jongbloed Fiscaal Juristen Kantoor Onze klanten Referenties klanten Huuskes

Jongbloed Fiscaal Juristen - Disclaimer - Zoeken - Sitemap