print sitemap zoeken disclaimer contact

Speciale regeling voor start-ups en scale-ups

Sinds 7 april is ook bekend geworden dat er een speciale regeling komt voor start-ups, scale-ups en andere innovatieve bedrijven die getroffen worden door de coronacrisis.

Regeling voor start-ups en innovatieve bedrijven

Deze bedrijven hebben vaak geen echte bankrelatie, hierbij doelende op "hebben vaak geen leningen". Via de Regionale Ontwikkelingsmaatschappijen (ROM) worden kredieten verstrekt. Er is in eerste instantie € 100 miljoen beschikbaar.

Wannneer gaat de regeling voor start-ups en innovatieve bedrijven open?

Verwachting is per eind april 2020.

Bron innovatie regeling

Brief kabinet d.d. 7 april 2020.

Innovatief bedrijf en last van crisis? Vraag onze specialisten

Bedrijfsnaam

*

Naam

*

Aantal medewerkers

Bent u tevreden over uw belastingadviseur :

Wilt u een vrijblijvende offerte / advies ontvangen?

Opmerkingen/vragen

Ja, ik ga akkoord met de verwerking van mijn gegevens. Jongbloed Fiscaal Juristen NV mag mij per e-mail info sturen en mijn persoonlijke gegevens gebruiken om mijn interessegebieden vast te stellen zoals hier beschreven, en ik ben me ervan bewust dat ik op elk moment mijn toestemming kan intrekken.

Deel deze pagina

Laatste update op 08-04-2020
Artikel gemaakt op 08-04-2020
Dit artikel (of blog of voorbeeldovereenkomst) is met aandacht en zorgvuldigheid geschreven, maar bevat informatie van algemene en informatieve aard. De informatie in dit artikel kan, afhankelijk van de omstandigheden van uw specifieke geval, niet of verminderd van toepassing zijn. De informatie in dit artikel dient derhalve niet als fiscaal/juridisch advies te worden beschouwd. Jongbloed Fiscaal Juristen N.V., haar medewerkers en of haar vestigingen/deelnemingen aanvaarden dan ook geen enkele aansprakelijkheid voor de gevolgen van het gebruik van de informatie uit het artikel.
U bevindt zich hier : Jongbloed Fiscaal Juristen Actueel Coronavirus en belastingen Krediet bij uw bank Regeling voor start up

Jongbloed Fiscaal Juristen - Disclaimer - Zoeken - Sitemap