print sitemap zoeken disclaimer contact

Werkzaamheden

Fiscale geschillen

Ondernemingen en particulieren krijgen steeds vaker te maken met fiscale geschillen. In onze praktijk begeleiden wij steeds vaker ondernemingen bij bezwaar- en beroepsprocedures tegen de Belastingdienst / fiscale autoriteiten. Meestal gaat het hierbij om:

  • interpretatieverschillen van complexe fiscale wetgeving;
  • inkeerregelingen en procedures omtrent de inkeerregeling;
  • procedures inzake auto's;
  • betalingsregelingen;
  • mediationzaken omtrent procedures en betalingsregelingen;
  • tekortkomingen in de administratie- en boekenonderzoeken.

Jongbloed Fiscaal Juristen helpt u bij fiscale procedures

Wij staan vrijwel dagelijks ondernemers en particulieren bij inzake problemen en discussies met de Belastingdienst en / of fiscale autoriteiten zoals het Ministerie van Financiën of de FIOD. Wij kunnen u bijstaan in alle fasen van dit proces, derhalve bij een bezwaarprocedure, boekenonderzoek, FIOD-onderzoek of een fiscale procedure bij de Rechtbank of het Gerechtshof. Steeds vaker worden wij hierbij door intermediairs (zoals een bancaire instelling, advocaat of accountant) ingeschakeld.

Onze fiscaal juristen en fiscaal economen hebben een ruime ervaring met dit soort procedures.

Waarom Jongbloed Fiscaal Juristen?

Jongbloed Fiscaal Juristen N.V. is qua ervaring vergelijkbaar met de grotere kantoren in Nederland. Het onderscheidende vermogen is gelegen in het feit dat wij praktisch adviseren en procederen. Daarnaast zijn wij één met onze klant en maken wij vooraf een inschatting van de win- en verlieskansen en de kosten. U kunt hierdoor een redelijke inschatting maken van de mogelijkheden en de risico's.

Deel deze pagina

U bevindt zich hier : Jongbloed Fiscaal Juristen Kantoor Werkzaamheden Fiscale geschillen

Jongbloed Fiscaal Juristen - Disclaimer - Zoeken - Sitemap