print sitemap zoeken disclaimer contact

Jongbloed Dakar "we gaan beginnen"

Aanstaande vrijdag begint in Saudi Arabië de nieuwste editie (onze eerste) van de Dakar Rally. In 2024 worden er 12 etappes gereden en vrijdag de proloog. In totaal worden er ruim 7.000 kilometers afgelegd tijdens de zwaarste rally ter wereld. De finish is op 19 janauri 2023. Op onze speciale Dakar Internetsite en onze facebook site kunt u de meest recente berichten voorbij zien komen.

Team is aangekomen in Dakar

Het Jongbloed Dakar team, onder de vrolijke en bezielende leiding van Gert Huzink, is aangekomen in Dakar. De eerste testmeters in de woestijn zijn gereden en alles voelt goed aan.

Gert Huzink praat ons even bij; aanstaande vrijdag gaan we beginnen aan de geweldige race met onze truck. De eerste run was geweldig, heerlijk hier weer met mijn team te zijn. Ruim 1.000 pk met een hybride motor moet voldoende zijn om vooraan mee te strijden. Er waren paar kleine kinderziektes (navigatie niet goed vast), maar die zijn al opgelost. Morgen weer een testrun en dan op naar vrijdag.

Video Rob Buursen op facebook

Video 40 jaar ervaring

Video onderweg naar Barcelona (de boot)

Video na de keuring op 4 januari 2024

Foto aankomst in Saudi Arabie

Foto's keuring in Saudi Arabie

Deel deze pagina

Laatste update op 06-01-2024
Artikel gemaakt op 03-01-2024
Dit artikel (of blog of voorbeeldovereenkomst) is met aandacht en zorgvuldigheid geschreven, maar bevat informatie van algemene en informatieve aard. De informatie in dit artikel kan, afhankelijk van de omstandigheden van uw specifieke geval, niet of verminderd van toepassing zijn. De informatie in dit artikel dient derhalve niet als fiscaal/juridisch advies te worden beschouwd. Jongbloed Fiscaal Juristen N.V., haar medewerkers en of haar vestigingen/deelnemingen aanvaarden dan ook geen enkele aansprakelijkheid voor de gevolgen van het gebruik van de informatie uit het artikel.
U bevindt zich hier : Jongbloed Fiscaal Juristen Kantoor In het nieuws Jongbloed Dakar team Jongbloed Dakar .. nog 2 dagen

Jongbloed Fiscaal Juristen - Disclaimer - Zoeken - Sitemap