print sitemap zoeken disclaimer contact

Jongbloed EK Voetbal Fan dag op 30 juni 2024

Persbericht: Voetbalfans opgelet!

Enschede, 17 juni 2024

De foto's van het evenement op 30 juni 2024 treft u hier aan

We organiseren op zondag 30 Juni 2024 van 12.00 - 17.00 uur een voetbal dag op het Van Heekplein. Tijdens het EK Voetbal 2024 in Duitsland kunnen we de oranjekoorts natuurlijk niet weerstaan en willen we allemaal een balletje trappen. Trek je voetbalschoenen en je oranje shirt aan en laat je voetbal skills zien. Als rasechte voetbalfanaat, wil je hier natuurlijk bij zijn!

Lekker sportief bezig zijn tijdens een potje straatvoetbal.  Voetbal darten staat ook op het programma. En levend tafel voetbal, kan niet ontbreken. Ben je er klaar voor?

Met dank aan onze hoofdsponsor Jongbloed Fiscaal Juristen, Jongbloed Accountants, Jongbloed Foundation en Jongbloed Strategen, is deze dag wederom helemaal gratis voor iedereen. De dag wordt georganiseerd in overleg met de Zondagmarkt Enschede.

Op deze dag organiseren we natuurlijk ook weer onze zondagmarkt. Je kunt op het Van Heekplein rondkijken tussen de producten van lokale marktondernemers en een hapje eten op het foodplein. Er is voor de kids ook nog een kidsmarkt met een draaimolens en trampolines en voor de schatzoekers is er de curiosamarkt.

Natuurlijk kunt u ook naar hartenlust shoppen in een van de vele winkels die het centrum van Enschede te bieden heeft. Of bezoek het gezelligste terrassenplein van Nederland op de Oude Markt rondom de historische Grote Kerk. De winkels zijn open van 12.00 - 17.00 u.

Voor meer informatie

Dennis Jongbloed (d.jongbloed@jongbloed.tv) 0629005666

Ivon Rotteveel (info@zondagmarktenschede.nl) 0636598949

Meer weten van jongbloed ek voetbal dag 30 juni 2024

Deel deze pagina

Laatste update op 02-07-2024
Artikel gemaakt op 17-06-2024
Dit artikel (of blog of voorbeeldovereenkomst) is met aandacht en zorgvuldigheid geschreven, maar bevat informatie van algemene en informatieve aard. De informatie in dit artikel kan, afhankelijk van de omstandigheden van uw specifieke geval, niet of verminderd van toepassing zijn. De informatie in dit artikel dient derhalve niet als fiscaal/juridisch advies te worden beschouwd. Jongbloed Fiscaal Juristen N.V., haar medewerkers en of haar vestigingen/deelnemingen aanvaarden dan ook geen enkele aansprakelijkheid voor de gevolgen van het gebruik van de informatie uit het artikel.
U bevindt zich hier : Jongbloed Fiscaal Juristen Kantoor Evenementen en lezingen Jongbloed EK voetbal dag 30 juni 2024

Jongbloed Fiscaal Juristen - Disclaimer - Zoeken - Sitemap