print sitemap zoeken disclaimer contact

Jongbloed Springkussen festival 2023

Op 16 juli 2023 was ons jaarlijkse waterfestijn op het van Heekplein in Enschede. Duizenden kinderen hebben genoten van een groot feest.

Persbericht Jongbloed springkussen festival 2023

Op zondag 16 juli vindt het Jongbloed Springkussenfestijn plaats. Met diverse springkussens en springattracties wordt het één groot feest!

Om even bij te komen van al dat gespring kunt u tijdens de zondagmarkt op het Van Heekplein rondkijken tussen de producten van lokale marktondernemers. Ook kunt u een hapje eten op het foodplein.

Op de curiosamarkt kunt u op zoek naar antiek en tweedehands spulletjes. Wilt u zelf iets verkopen? Meld u dan hier aan. De kinderen kunnen bungeejumpen op de trampolines of een rondje in de draaimolen op het kidsplein.

Natuurlijk kunt u ook heerlijk shoppen in een van de vele winkels die het centrum van Enschede te bieden heeft. Of bezoek het gezelligste terrassenplein van Nederland op de Oude Markt rondom de historische Grote Kerk.

De zondagmarkt is elke zondag van 12:00 tot 17:00.

Foto's Jongbloed springkussen festival

De foto's van het springkussen festival 2023 kunt u hier vinden.

De foto's uit 2022 van het springkussen festival

Uit in Enschede over springkussen festival

In de buurt over springkussen festival

Tubantia over springkussen festival

Deel deze pagina

Laatste update op 17-08-2023
Artikel gemaakt op 08-08-2023
Dit artikel (of blog of voorbeeldovereenkomst) is met aandacht en zorgvuldigheid geschreven, maar bevat informatie van algemene en informatieve aard. De informatie in dit artikel kan, afhankelijk van de omstandigheden van uw specifieke geval, niet of verminderd van toepassing zijn. De informatie in dit artikel dient derhalve niet als fiscaal/juridisch advies te worden beschouwd. Jongbloed Fiscaal Juristen N.V., haar medewerkers en of haar vestigingen/deelnemingen aanvaarden dan ook geen enkele aansprakelijkheid voor de gevolgen van het gebruik van de informatie uit het artikel.
U bevindt zich hier : Jongbloed Fiscaal Juristen Kantoor Evenementen en lezingen Sprinkussen festival

Jongbloed Fiscaal Juristen - Disclaimer - Zoeken - Sitemap