print sitemap zoeken disclaimer contact

Jongbloed Foundation opent tienerkamer in MST in Enschede

In overleg met de kinderafdeling in het MST is een gave tienkamer in het MST geopend in mei 2024. De tienkamer is in samenspraak De Jongbloed Foundation , FC Twente en stichting Vrienden van MST tot stand gekomen.

Tienerkamer MST

Nieuwe spelcomputers, air hockey, silent disco en zelfs een racesimulator om te racen als Max Verstappen. Op de Kinder- en Tienerafdeling is de hang-out in een nieuw, en super tof, jasje gestoken. Tieners en pubers kunnen sinds 2024 lekker relaxen en bewegen.

De hang-out is de plek waar tieners en pubers die op de afdeling liggen, zich kunnen terugtrekken om te chillen of samen een activiteit te doen. ‘We vinden het heel belangrijk dat alle kinderen hier zo’n plek hebben en daar zijn we mee aan de slag gegaan. Hoe de hang-out eruit moest komen te zien, is samen met de medewerkers van de afdeling besproken.  Natuurlijk zijn de sponsoren hier ook bij betrokken’, vertelt afdelingsmanager Marieke Vos.
‘Ik vind het mooi dat er nu een plek is waar kinderen kunnen lachen met elkaar en een beetje plezier kunnen maken’, zegt Dennis Jongbloed van Jongbloed Fiscaal Juristen N.V. ‘Toen wij voor de eerste keer in deze ruimte kwamen, was deze niet zo uitnodigend voor tieners en pubers. Wij vonden dat het wel een opknapbeurt kon gebruiken en hebben dit idee omgezet naar een plan.’
Na bijna vijf jaar is het project helemaal afgerond en is de nieuwe hang-out woensdag officieel geopend door patiënt Kürzat. Hij mocht het lintje doorknippen en als eerste een kijkje nemen. ‘Ik heb de oude ruimte gezien, met saaie boeken en oude video’s, en het ziet er nu echt veel beter uit. Ik zou hier nu vaker gaan zitten, het is veel gaver’, zegt een stalende Kürzat, die meteen plaats neemt in de racesimulator.
Dennis: ‘Onze foundation is bestemd voor kinderen uit deze regio die wel wat hulp kunnen gebruiken. Dit is volgens mij een mooi voorbeeld van kinderen die een steuntje in hun rug nodig hebben. Als kinderen ziek zijn dan wil je ze toch net even dat stukje extra geven.’
Wij zijn ook de volgende bedrijven heel erg dankbaar voor hun hulp en ondersteuning bij het realiseren van deze mooie hang-out.
De tienerkamer is tot stand gekomen met ondersteuning door:
Hoekman bouwservice, Eissink plafond- en wandsystemen , Elzingawonen , Dekalu en Schildersbedrijf Bonke en Zn Enschede

Deel deze pagina

Laatste update op 24-05-2024
Artikel gemaakt op 24-05-2024
Dit artikel (of blog of voorbeeldovereenkomst) is met aandacht en zorgvuldigheid geschreven, maar bevat informatie van algemene en informatieve aard. De informatie in dit artikel kan, afhankelijk van de omstandigheden van uw specifieke geval, niet of verminderd van toepassing zijn. De informatie in dit artikel dient derhalve niet als fiscaal/juridisch advies te worden beschouwd. Jongbloed Fiscaal Juristen N.V., haar medewerkers en of haar vestigingen/deelnemingen aanvaarden dan ook geen enkele aansprakelijkheid voor de gevolgen van het gebruik van de informatie uit het artikel.
U bevindt zich hier : Jongbloed Fiscaal Juristen Kantoor Evenementen en lezingen Tienkamer MST Jongbloed Foundation

Jongbloed Fiscaal Juristen - Disclaimer - Zoeken - Sitemap