print sitemap zoeken disclaimer contact

Op zondag 28 juli 2024 verandert het Van Heekplein in Enschede in een waar paradijs voor jong en oud. Het Jongbloed Springkussenfestijn biedt een scala aan springkussens en springattracties voor een onvergetelijke dag vol plezier en vermaak!

Naast het energieke springkussenfestijn kunt u even tot rust komen tijdens de zondagmarkt. Struin langs de kraampjes van lokale marktondernemers en ontdek een divers aanbod aan producten. Van ambachtelijke lekkernijen tot unieke handgemaakte items, er is voor ieder wat wils. Voor de lekkerbekken is er het foodplein, waar u kunt genieten van een gevarieerd aanbod aan hapjes en drankjes

Jongbloed Springkussen festival op 28 juli 2024

Persbericht: tientallen springkussen in binnenstad Enschede

De foto's van het evenement in 2023 treft u hier aan.

We organiseren op zondag 28 juli 2024 van 12.00 - 17.00 uur een springkussen festival op het Van Heekplein.

Enschede, 2 juli 2024 — Op zondag 28 juli 2024 verandert het Van Heekplein in Enschede in een waar paradijs voor jong en oud. Het Jongbloed Springkussenfestijn biedt een scala aan springkussens en springattracties voor een onvergetelijke dag vol plezier en vermaak!

Naast het energieke springkussenfestijn kunt u even tot rust komen tijdens de zondagmarkt. Struin langs de kraampjes van lokale marktondernemers en ontdek een divers aanbod aan producten. Van ambachtelijke lekkernijen tot unieke handgemaakte items, er is voor ieder wat wils. Voor de lekkerbekken is er het foodplein, waar u kunt genieten van een gevarieerd aanbod aan hapjes en drankjes.

Bent u een liefhebber van antiek en curiosa? Op de curiosamarkt kunt u op zoek naar bijzondere tweedehands vondsten en antieke schatten. Heeft u zelf iets te verkopen? Meld u dan aan en word onderdeel van deze levendige markt!

Voor de kinderen is er geen gebrek aan vermaak. Ze kunnen bungeejumpen op de trampolines of een rondje draaien in de draaimolen (niet gratis, rest wel) op het speciaal ingerichte kidsplein. Plezier gegarandeerd!

Natuurlijk is er ook volop gelegenheid om te shoppen in een van de vele winkels in het centrum van Enschede. Bezoek het gezelligste terrassenplein van Nederland op de Oude Markt, rondom de historische Grote Kerk, voor een ontspannen moment met een drankje en een hapje.

De zondagmarkt is elke zondag geopend van 12:00 tot 17:00. Mis dit unieke evenement niet en kom genieten van een dag vol plezier, shoppen, eten en vermaak op het Jongbloed Springkussenfestijn!

Gratis toegang door onze sponsoreren

Met dank aan onze hoofdsponsor Jongbloed Fiscaal Juristen, Jongbloed Accountants, Jongbloed Foundation en Jongbloed Strategen, is deze dag wederom helemaal gratis voor iedereen. De dag wordt georganiseerd in overleg met de Zondagmarkt Enschede.

Op deze dag organiseren we natuurlijk ook weer onze zondagmarkt. Je kunt op het Van Heekplein rondkijken tussen de producten van lokale marktondernemers en een hapje eten op het foodplein. Er is voor de kids ook nog een kidsmarkt met een draaimolens en trampolines en voor de schatzoekers is er de curiosamarkt.

Natuurlijk kunt u ook naar hartenlust shoppen in een van de vele winkels die het centrum van Enschede te bieden heeft. Of bezoek het gezelligste terrassenplein van Nederland op de Oude Markt rondom de historische Grote Kerk. De winkels zijn open van 12.00 - 17.00 u.

Voor meer informatie

Voor meer informatie en aanmelden voor de curiosamarkt, bezoek de website van de zondagmarkt

Noot voor de redactie:

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met

Dennis Jongbloed (d.jongbloed@jongbloed.tv) 0629005666

Ivon Rotteveel (info@zondagmarktenschede.nl) 0636598949

Vragen over onze Jongbloed Foundation of MVO beleid van ons kantoor?

Bedrijfsnaam

*

Naam

*

Aantal medewerkers

Bent u tevreden over uw belastingadviseur :

Wilt u een vrijblijvende offerte / advies ontvangen?

Opmerkingen/vragen

Ja, ik ga akkoord met de verwerking van mijn gegevens. Jongbloed Fiscaal Juristen NV mag mij per e-mail info sturen en mijn persoonlijke gegevens gebruiken om mijn interessegebieden vast te stellen zoals hier beschreven, en ik ben me ervan bewust dat ik op elk moment mijn toestemming kan intrekken.

Deel deze pagina

Laatste update op 02-07-2024
Artikel gemaakt op 02-07-2024
Dit artikel (of blog of voorbeeldovereenkomst) is met aandacht en zorgvuldigheid geschreven, maar bevat informatie van algemene en informatieve aard. De informatie in dit artikel kan, afhankelijk van de omstandigheden van uw specifieke geval, niet of verminderd van toepassing zijn. De informatie in dit artikel dient derhalve niet als fiscaal/juridisch advies te worden beschouwd. Jongbloed Fiscaal Juristen N.V., haar medewerkers en of haar vestigingen/deelnemingen aanvaarden dan ook geen enkele aansprakelijkheid voor de gevolgen van het gebruik van de informatie uit het artikel.
U bevindt zich hier : Jongbloed Fiscaal Juristen Kantoor Evenementen en lezingen Jongbloed springkussen festival

Jongbloed Fiscaal Juristen - Disclaimer - Zoeken - Sitemap