print sitemap zoeken disclaimer contact

Jongbloed Waterfestijn 2023

Op 30 juli 2023 was ons jaarlijkse waterfestijn op het van Heekplein in Enschede. Duizenden kinderen hebben genoten van een groot feest.

Persbericht Jongbloed Waterfestijn

Zondagmarkt Enschede zal op zondag 30 juli, samen met onze hoofdsponsor Jongbloed Fiscaal Juristen N.V., een "splish splash I was taking a bath" WATERFESTIJN organiseren op het Van Heekplein! Doe je zwembroek, badpak of bikini aan, of kom gewoon in je korte broek en ga lekker met water spelen!


Tijdens de zondagmarkt kunt u op het Van Heekplein rondkijken tussen de producten van lokale marktondernemers. Ook kunt u een hapje eten op het foodplein.

Op de curiosamarkt kunt u op zoek naar antiek en tweedehands spulletjes. Wilt u zelf iets verkopen? Meld u dan hier aan. De kinderen kunnen bungeejumpen op de trampolines of een rondje in de draaimolen op het kidsplein.

Natuurlijk kunt u ook heerlijk shoppen in een van de vele winkels die het centrum van Enschede te bieden heeft. Of bezoek het gezelligste terrassenplein van Nederland op de Oude Markt rondom de historische Grote Kerk. De winkels zijn open van 12.00 - 17.00 u.

De zondagmarkt is elke zondag van 12:00 tot 17:00.

Foto's Jongbloed Waterfestijn

Foto's waterfestijn 2023

Foto's waterfestijn 2022

1 Twente over waterfestijn in Enschede

In de buurt over waterfestijn in Enschede

Meer weten van waterfestijn voor kinderen

Deel deze pagina

Laatste update op 17-08-2023
Artikel gemaakt op 08-08-2023
Dit artikel (of blog of voorbeeldovereenkomst) is met aandacht en zorgvuldigheid geschreven, maar bevat informatie van algemene en informatieve aard. De informatie in dit artikel kan, afhankelijk van de omstandigheden van uw specifieke geval, niet of verminderd van toepassing zijn. De informatie in dit artikel dient derhalve niet als fiscaal/juridisch advies te worden beschouwd. Jongbloed Fiscaal Juristen N.V., haar medewerkers en of haar vestigingen/deelnemingen aanvaarden dan ook geen enkele aansprakelijkheid voor de gevolgen van het gebruik van de informatie uit het artikel.
U bevindt zich hier : Jongbloed Fiscaal Juristen Kantoor Evenementen en lezingen Waterfestijn voor kinderen

Jongbloed Fiscaal Juristen - Disclaimer - Zoeken - Sitemap