print sitemap zoeken disclaimer contact

Knuffels in kersttuin aan Marthalaan in Enschede

Op 4 locaties in Enschede kunnen kinderen vanaf 12 december 2023 (tussen 9-18 uur) tot 29 december 2023  gratis een knuffel uit de kerstboom halen. Maak een leuke wandeling door ons kerstbos en maak uw kind blij met een gratis knuffel. Vorig jaar hebben we 1.000 kinderen blij mogen maken, hopelijk dit jaar nog meer. Dussss.. kom met je vader, moeder, opa of oma langs voor een leuke wandeling en neem een gratis knuffel mee. Nog leuker.. maak een fietstochtje langs alle 4 locaties in Enschede.

Hoe leuk een gratis knuffel voor elk kind

In 2023 is de knuffelactie op 4 locaties:

  • Jongbloed Fiscaal Juristen (Marthalaan 5 Enschede)
  • Hofsteenge & Wesseling notarissen (Hengelosestraat 42 Enschede)
  • Jongbloed Accountants (Hendrik ter Kuilestraat 137 in Enschede)
  • Jähnig + Ter Braak Hypotheken (Haaksbergerstraat 248 Enschede)

Gratis knuffels voor kinderen tijdens de kerst

Tijdens de kerstdagen wordt onze tuin omgetoverd tot een kersttuin met gratis knuffels voor kinderen. Ook in 2023 hebben wij honderden nieuwe knuffels die een nieuw huis zoeken. Ook zullen we in december 2023 weer andere cadeautjes voor kinderen in onze kerstbomen hangen. . Al deze leuke dingen hangen we in tientallen kerstbomen aan de Marthalaan in Enschede vanaf 10 december 2023. Je kunt een leuke wandeling maken door het kerstbomen “bos” en gratis een knuffel meenemen.De actie loopt van 12 december tot en met 29 december 2023.  

Nieuw: stickerkaart !

De deelnemende locaties zouden het helemaal fantastisch vinden als je alle locaties komt bezoeken! Haal bij de eerste locatie een stickerkaart op en neem die vervolgens mee naar de overige locaties om daar een knuffel én sticker op te halen? Kaart vol? Lever hem in op de laatste locatie en wie weet win je nog een te gekke verrassing!

Heeft u nog knuffels die een ander huis zoeken?

Als u nog knuffels heeft die een ander huisje zoeken dan zouden we het ontzettend waarderen als u deze knuffels langs wilt brengen bij ons op kantoor aan de Marthalaan 5 in Enschede (tijdens kantoortijden 9 - 17.30 uur). Wij zullen de knuffels wassen en in de kerstboom hangen tijdens de komende kerstdagen. Hierdoor kunnen we nog meer kinderen blij maken in 2023.

Noot voor redactie inzake knuffelactie 2023

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Moniek Eberhard of ons bellen op 053 432 72 00

Aandacht in de pers

Tubantia over knuffel actie

Algemeen Dagblad over knuffels tijdens de kerst

De Stentor

Leuke film over knuffels op 1 Twente

In de buurt over knuffels vissen in de kerstboom

Vett .. de leukste site voor ouders in Twente

Mr Online over knuffelactie

Youtube over knuffels in de boom

Meer weten van knuffels in kersttuin

Deel deze pagina

Laatste update op 17-12-2023
Artikel gemaakt op 17-08-2023
Dit artikel (of blog of voorbeeldovereenkomst) is met aandacht en zorgvuldigheid geschreven, maar bevat informatie van algemene en informatieve aard. De informatie in dit artikel kan, afhankelijk van de omstandigheden van uw specifieke geval, niet of verminderd van toepassing zijn. De informatie in dit artikel dient derhalve niet als fiscaal/juridisch advies te worden beschouwd. Jongbloed Fiscaal Juristen N.V., haar medewerkers en of haar vestigingen/deelnemingen aanvaarden dan ook geen enkele aansprakelijkheid voor de gevolgen van het gebruik van de informatie uit het artikel.
U bevindt zich hier : Jongbloed Fiscaal Juristen Kantoor Evenementen en lezingen Knuffels in kersttuin

Jongbloed Fiscaal Juristen - Disclaimer - Zoeken - Sitemap