Volg ons op:

U bevindt zich hier : Kantoor Sponsoring

Twitter Updates

Sponsoring

Jongbloed Fiscaal Juristen N.V. heeft een uitgebreid netwerk en is sponsor van diverse verenigingen en stichtingen. Wij willen graag een bijdrage leveren aan de regio en de mensen die hier wonen.

Wij zijn lid van diverse businessclubs, zoals Lions Delden, de Plus van TwenteTom's Businessclub, Businessclub Rijksmuseum en Tobe Netwerk Enschede.

Sport geniet bij ons zeker de aandacht. Wij ondersteunen hierbij FC Twente, Heracles Almelo, Vakbond Voetbal Oefenmeesters Nederland (VVON)de Deldense Volleybal Club (Devoc), Voetbalclub Rigtersbleek in Enschede, de Enschede Marathon, de Military en daarnaast sponsoren wij het Nederlandse schaatstalent Pien Keulstra.

Daarnaast dragen wij diverse goede doelen een warm hart toe. Dit kan in geld, tijd of als adviseur (lid van raad van toezicht). Hierbij kunt u denken aan de Stichting Matthijs, Task Force High Heels, Energy4all, Kans voor een Kind, Vakantiefonds Twente, Shelter Suit, de Nije stichting, Twente voor Azië en de Stichting Benefietconcert Enschede.  

Tevens helpen wij wekelijks particulieren die zonder enige vergoeding door ons worden voortgeholpen bij hun fiscale problemen.


Auteur(s) van sponsoring


mr. D.J.B. Jongbloed Dennis).
Fiscaal Jurist, DGA

088 027 00 00
d.jongbloed@jongbloed.tv


Jongbloed Fiscaal Juristen N.V.
Marthalaan 5
7511 AZ Enschede
, Overijssel

Artikel datum : 26-10-2005 | Artikel laatst gewijzigd : 18-03-2019

© 2019 Jongbloed Fiscaal Juristen