print sitemap zoeken disclaimer contact

Jongbloed Dakar Team

Jongbloed Dakar Team

Sponsoring

Sponsoring

Jongbloed Fiscaal Juristen N.V. heeft een uitgebreid netwerk en is sponsor van diverse verenigingen en stichtingen. Wij willen graag een bijdrage leveren aan de regio en de mensen die hier wonen.

Wij zijn lid van diverse businessclubs, zoals Lions Delden, de Plus van TwenteTom's Businessclub, Businessclub Rijksmuseum en Tobe Netwerk Enschede.

Sport geniet bij ons zeker de aandacht. Wij ondersteunen hierbij FC Twente, Heracles Almelo, Vakbond Voetbal Oefenmeesters Nederland (VVON)de Deldense Volleybal Club (Devoc), Voetbalclub Rigtersbleek in Enschede, de Enschede Marathon, de Military en daarnaast sponsoren wij het Nederlandse schaatstalent Pien Keulstra.

Daarnaast dragen wij diverse goede doelen een warm hart toe. Dit kan in geld, tijd of als adviseur (lid van raad van toezicht). Hierbij kunt u denken aan de Stichting Matthijs, Task Force High Heels, Energy4all, Kans voor een Kind, Vakantiefonds Twente, Shelter Suit, de Nije stichting, Twente voor Azië en de Stichting Benefietconcert Enschede.  

Tevens helpen wij wekelijks particulieren die zonder enige vergoeding door ons worden voortgeholpen bij hun fiscale problemen.

Deel deze pagina

Laatste update op 18-10-2019
Artikel gemaakt op 26-10-2005
Dit artikel (of blog of voorbeeldovereenkomst) is met aandacht en zorgvuldigheid geschreven, maar bevat informatie van algemene en informatieve aard. De informatie in dit artikel kan, afhankelijk van de omstandigheden van uw specifieke geval, niet of verminderd van toepassing zijn. De informatie in dit artikel dient derhalve niet als fiscaal/juridisch advies te worden beschouwd. Jongbloed Fiscaal Juristen N.V., haar medewerkers en of haar vestigingen/deelnemingen aanvaarden dan ook geen enkele aansprakelijkheid voor de gevolgen van het gebruik van de informatie uit het artikel.
U bevindt zich hier : Jongbloed Fiscaal Juristen Kantoor Sponsoring

Jongbloed Fiscaal Juristen - Disclaimer - Zoeken - Sitemap