print sitemap zoeken disclaimer contact

Jongbloed Dakar Team

Jongbloed Dakar Team

Sponsoring

Heracles

Voetbalclub Heracles wordt sinds 2011 door Jongbloed Fiscaal Juristen N.V. gesponsord. Dit artikel is in 2012 in het clubblad geplaatst.

Historie Heracles

Op 3 mei 1903 is Heracles opgericht en behoort daarmee tot één van de oudste voetbalverenigingen in Nederland. Het is een club met een rijke historie waarin het grote hoogtes maar ook diepe dalen heeft gekend. Bekijk hier de historie van de club, bekijk de mythe van de naamgever en / of verplaats je nog eens naar het oude stadion aan de Bornsestraat. Ook is er informatie over het boek 'De Tweekleur Omhoog, 101 jaar Heracles'.

Deel deze pagina

Laatste update op 04-09-2013
Artikel gemaakt op 31-10-2012
Dit artikel (of blog of voorbeeldovereenkomst) is met aandacht en zorgvuldigheid geschreven, maar bevat informatie van algemene en informatieve aard. De informatie in dit artikel kan, afhankelijk van de omstandigheden van uw specifieke geval, niet of verminderd van toepassing zijn. De informatie in dit artikel dient derhalve niet als fiscaal/juridisch advies te worden beschouwd. Jongbloed Fiscaal Juristen N.V., haar medewerkers en of haar vestigingen/deelnemingen aanvaarden dan ook geen enkele aansprakelijkheid voor de gevolgen van het gebruik van de informatie uit het artikel.
U bevindt zich hier : Jongbloed Fiscaal Juristen Kantoor Sponsoring Heracles Jongbloed

Jongbloed Fiscaal Juristen - Disclaimer - Zoeken - Sitemap