print sitemap zoeken disclaimer contact

Jongbloed Dakar Team

Jongbloed Dakar Team

Sponsoring

Sheltersuit naar New York missie

Al enige jaren hebben wij een warme band met de Sheltersuit Foundation. Zo zijn we sponsor en hebben Dennis en Martijn in 2018 zelfs geholpen met het uitdelen van pakken aan de vluchtelingen op het Griekse eiland Lesbos. Dit was een indrukwekkende ervaring waar nog vaak aan terug wordt gedacht.

Toen Sheltersuit ons meldde dat zij waren uitgenodigd door de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland, om samen met de minister van Binnenlandse Zaken mee te gaan naar de Smart Cities Missie in New York, vonden wij dit natuurlijk fantastisch. De beslissing of we dit initiatief zouden steunen en op deze manier de reis voor Bas mogelijk te maken was dan ook snel gemaakt. De reden hiervoor is dat het enthousiasme van Bas afstraalt en hij vanuit zijn hart écht mensen wil helpen. Dit enthousiasme werkt enorm aanstekelijk en maakt ons zo betrokken bij de Sheltersuit.   

Samen met HST Groep zorgen wij ervoor dat de reis- en de transportkosten van de pakken naar New York worden gefinancierd. Het gaat namelijk niet enkel om handjes schudden en netwerken, Bas wil ook daadwerkelijk een bijdrage leveren. Dit wil hij onder andere doen door het uitdelen van Sheltersuits aan enkelen van de maar liefst 60.000 daklozen - waaronder overigens 25.000 kinderen - die tussen de wolkenkrabbers en miljonairs op straat leven. Sheltersuit wil niet alleen in Amerika, maar ook wereldwijd een verschil maken. De eerste missies zijn volbracht maar om verder de wereld over te gaan is geld nodig.

Doneren

Zoals benoemd is geld nodig om de missie van Sheltersuit te kunnen voortzetten. Wilt u bijdragen aan het warm houden van mensen dan kunt u middels deze link bekijken wat u voor Sheltersuit (of vice versa) kunt betekenen.

Hieronder treft u een aantal foto's aan van het avontuur van Sheltersuit en Bas Timmer.

Meer weten van sheltersuit in new york

Deel deze pagina

Laatste update op 13-06-2019
Artikel gemaakt op 13-05-2019
Dit artikel (of blog of voorbeeldovereenkomst) is met aandacht en zorgvuldigheid geschreven, maar bevat informatie van algemene en informatieve aard. De informatie in dit artikel kan, afhankelijk van de omstandigheden van uw specifieke geval, niet of verminderd van toepassing zijn. De informatie in dit artikel dient derhalve niet als fiscaal/juridisch advies te worden beschouwd. Jongbloed Fiscaal Juristen N.V., haar medewerkers en of haar vestigingen/deelnemingen aanvaarden dan ook geen enkele aansprakelijkheid voor de gevolgen van het gebruik van de informatie uit het artikel.
U bevindt zich hier : Jongbloed Fiscaal Juristen Kantoor Sponsoring Sheltersuit in New York

Jongbloed Fiscaal Juristen - Disclaimer - Zoeken - Sitemap