print sitemap zoeken disclaimer contact

Jongbloed Dakar Team

Jongbloed Dakar Team

Sponsoring

Sponsor Vakantiefonds Twente

Sinds 2016 zijn wij - samen met In Person - trotse hoofdsponsor van de Twentsche Voetbalschool. Daarnaast sponsoren wij sinds 2015 het Vakantiefonds Twente. Mede door onze bijdrage kunnen er dit jaar 150 kinderen uit minimagezinnen gratis deelnemen aan een 3-daags kamp. Dit is eigenlijk het mooiste bericht dat u in dit artikel gaat lezen.

Het vakantiefonds Twente

Voor kinderen is er niets leukers dan op vakantie gaan. Er zijn veel kinderen die er niet zomaar even tussenuit kunnen. Bijvoorbeeld omdat er thuis geen geld voor is, of omdat ze een stoornis of achterstand hebben waardoor extra begeleiding nodig is. Het Vakantiefonds Twente helpt deze kinderen zodat ze er niet alleen voor staan en ze zich een beetje speciaal voelen. In samenwerking met de Twentsche Voetbalschool en verschillende partners organiseert het Vakantiefonds Twente speciale Voetbal- & Fun Camps waarbij kinderen kunnen genieten van sport en spel.

Wij zijn blij en trots dat wij sinds 2015 dit fantastische initiatief mogen steunen. Voor een weergave van dit initiatief kunt u deze film bekijken.

Sportcafé 2016

Op 11 juli vond voor alle sponsoren van het Vakantiefonds Twente het sportcafé plaats. De zaal zat mooi vol en tijdens deze avond interviewde Eddy van der Ley op ludieke wijze Nico Jan Hoogma (directeur Heracles Almelo) en Theo de Rooij (ex-wielrenner en ex-ploegleider). Extra gasten waren Giels Brouwer, de data-analist van o.a. de helft van de voetbalclubs uit de eredivisie en buitenlandse clubs waaronder Arsenal, en Dennis Jongbloed, die zijn visie op de situatie rondom Twente en de fiscale aspecten in de voetballerij en wielerwereld mocht geven. Het was gezellig, er was een open sfeer waar alles gevraagd mocht worden en de nodige humor ontbrak zeker niet. Al met al een geslaagde avond.

En dit alles ten bate van VakantieFonds Twente. Elk jaar organiseert Vakantiefonds Twente 4 driedaagse Voetbal, Sport en Fun Camps op de sportaccommodaties van de Universiteit Twente in Enschede voor kinderen uit de regio Twente. Kinderen uit minimagezinnen hebben het vaak niet makkelijk en kunnen meestal niet op vakantie en hebben ook geen budget om aan een dergelijk kamp deel te nemen.

Door Vakantiefonds Twente te sponsoren hebben kinderen uit de gehele regio Twente toch de mogelijkheid mee te doen met vriendjes of vriendinnetjes. Ook het vervoer wordt geregeld.

De organisatie ligt in handen van de Twentsche Voetbalschool i.s.m. de UT en Human Capital XS.

Jongbloed Fiscaal Juristen en In Person zijn de hoofdsponsoren van de Twentsche Voetbalschool. Onze betrokkenheid bij dit sociale evenement is groot.

Er werden deze avond twee cheques gedoneerd. Eén van € 10.000  door Menzis / Gemeente Enschede en één van  € 7.000 bijeengebracht door diverse relaties van ons.

En het mooiste nieuws is dat dit jaar 150 kinderen blij gemaakt kunnen worden met een driedaags kamp. En daar doen we het voor.

Deel deze pagina

Laatste update op 20-07-2016
Artikel gemaakt op 28-07-2015
Dit artikel (of blog of voorbeeldovereenkomst) is met aandacht en zorgvuldigheid geschreven, maar bevat informatie van algemene en informatieve aard. De informatie in dit artikel kan, afhankelijk van de omstandigheden van uw specifieke geval, niet of verminderd van toepassing zijn. De informatie in dit artikel dient derhalve niet als fiscaal/juridisch advies te worden beschouwd. Jongbloed Fiscaal Juristen N.V., haar medewerkers en of haar vestigingen/deelnemingen aanvaarden dan ook geen enkele aansprakelijkheid voor de gevolgen van het gebruik van de informatie uit het artikel.
U bevindt zich hier : Jongbloed Fiscaal Juristen Kantoor Sponsoring Sponsor Vakantiefonds Twente

Jongbloed Fiscaal Juristen - Disclaimer - Zoeken - Sitemap