print sitemap zoeken disclaimer contact

Nieuwe collega's

David Aksu

Floris Kieselstein

Paul Dreijerink

Yorick Huiskes

Welkom aan Boord, Nieuwe Fiscale Sterren!

We zijn ontzettend blij om aan te kondigen dat ons fiscale team is uitgebreid met enkele briljante geesten! Onze nieuwe collega's brengen een frisse wind, innovatieve ideeën en een schat aan ervaring met zich mee. Maar bovenal, ze delen onze passie voor cijfers, wetten en het helpen van onze gewaardeerde klanten. We hebben onze specialismen kunnen uitbreiden en zorgen ervoor dat ons fiscale team weer mooi op orde is

Fiscalist bij Jongbloed Fiscaal Juristen

Met de komst van onze nieuwe collega's zijn we nog beter uitgerust om u te ondersteunen bij alle fiscale vraagstukken. Of het nu gaat om belastingadvies, vastgoed advies, bedrijfsstructurering, bedrijfsopvolgingen of internationale fiscale uitdagingen, ons team helpt u snel, proactief, als medeondernemer en altijd scherp.

Deel deze pagina

Laatste update op 19-09-2023
Artikel gemaakt op 19-09-2023
Dit artikel (of blog of voorbeeldovereenkomst) is met aandacht en zorgvuldigheid geschreven, maar bevat informatie van algemene en informatieve aard. De informatie in dit artikel kan, afhankelijk van de omstandigheden van uw specifieke geval, niet of verminderd van toepassing zijn. De informatie in dit artikel dient derhalve niet als fiscaal/juridisch advies te worden beschouwd. Jongbloed Fiscaal Juristen N.V., haar medewerkers en of haar vestigingen/deelnemingen aanvaarden dan ook geen enkele aansprakelijkheid voor de gevolgen van het gebruik van de informatie uit het artikel.
U bevindt zich hier : Jongbloed Fiscaal Juristen Kantoor Nieuwe collega

Jongbloed Fiscaal Juristen - Disclaimer - Zoeken - Sitemap