print sitemap zoeken disclaimer contact

Jongbloed Dakar Team

Jongbloed Dakar Team

MVO

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen.

Wij zijn erg betrokken bij verschillende goede doelen en evenemten. Deze steunen we omdat het nodig is, omdat we het belangrijk vinden om iets terug te doen voor de maatschappij, maar eigenlijk vooral omdat we dit heel leuk vinden.

Hieronder een overzicht waarbij we als Jongbloed Fiscaal Juristen allemaal bij betrokken zijn.

Jongbloed Foundation

De Jongbloed Foundation wil bijdragen aan een leuker, gezonder en beter leven voor speciale doelgroepen die in een achterstandspositie verkeren of door een fysieke of psychische reden niet meekomen in maatschappelijk functioneren. De stichting richt zich op de hele wereld waarbij de focus ligt op in Twente gevestigde stichtingen die tot doel hebben maatschappelijk functioneren te veraangenamen of te verbeteren. De stichting wil niet alleen graag in haar achtertuin –waar direct zicht en controle op is –problemen (klein en groot) oplossen, maar ook een bijdrage leveren aan het welzijn van volwassenen en kinderen in andere landen van de wereld. De stichting draagt bij in de vorm van tijd en geld om maatschappelijke problemen op te lossen en /of hiervoor aandacht te vragen. Het kan gaan om een vakantie, studiebegeleiding, hulp bij ziekte, armoede bestrijding of gewoon een leuk uitstapje voor een gezin of individu. In het buitenland zal de bijdrage vooral financieel zijn, al dan niet op eigen initiatief en inzet als wel middels een stichting die in een betreffend land haar voetsporen heeft verdiend. Ieder kind heeft recht op een zorgeloze en blije jeugd en het beste wat er mogelijk is.

Jongbloed- Cerveza Abogados Fiscales

Belastingparadijs is het eerste Twentse speciaal bier van Jongbloed Cerveza Abogados Fiscales. De smaak van dit blonde bier is fris met een prettige, licht pittige afdrink.

Gebrouwen in onze mooie regio en bedacht door de collega's van Jongbloed Fiscaal Juristen. De passie die wij hebben voor het fiscale vak is terug te vinden in het bier. De opbrengsten van ons bier gaat naar de Jongbloed Foundation en wordt besteed aan goede doelen in de regio.

Sheltersuit

Al enige jaren hebben wij een warme band met de Sheltersuit Foundation. Zo zijn we sponsor en hebben Dennis en Martijn in 2018 zelfs geholpen met het uitdelen van pakken aan de vluchtelingen op het Griekse eiland Lesbos. Dit was een indrukwekkende ervaring waar nog vaak aan terug wordt gedacht. In 2019 hebben wij een camper aan Sheltersuit ter beschikking gesteld, met deze camper reist Bas Timmer door Europa om vele daklozen een warm pak te geven.

Stichting present

Present slaat een brug tussen mensen die iets hebben te bieden en mensen die daarmee geholpen kunnen worden. Als makelaar in vrijwilligerswerk bieden wij de mogelijkheid voor vrijwilligers om zich in de eigen woonplaats in te zetten voor mensen die te maken hebben met armoede, een slechte gezondheid of een sociaal isolement. Voor 1 dagdeel of voor langere tijd. Dennis is ambassadeur van deze stichting en dus nauw betrokken bij de organisatie. Ook steekt hij zo nu en dan de handen uit de mouwen om een project te steunen.

Twentsche voetbalschool

Voedselbank Enschede

Onze collega Henk van de wetering is penningmeester in het bestuur van de voedselbank enschede. Naast zijn werkzaamheden als penningmeester denkt hij mee met de ontwikkelingen, verbeteringen en toekomstplannen van de voedselbank. De voedselbank is vaak een onderbelicht doel maar helaas echt broodnodig in de omgeving.

Deel deze pagina

Laatste update op 13-12-2019
Artikel gemaakt op 21-05-2019
Dit artikel (of blog of voorbeeldovereenkomst) is met aandacht en zorgvuldigheid geschreven, maar bevat informatie van algemene en informatieve aard. De informatie in dit artikel kan, afhankelijk van de omstandigheden van uw specifieke geval, niet of verminderd van toepassing zijn. De informatie in dit artikel dient derhalve niet als fiscaal/juridisch advies te worden beschouwd. Jongbloed Fiscaal Juristen N.V., haar medewerkers en of haar vestigingen/deelnemingen aanvaarden dan ook geen enkele aansprakelijkheid voor de gevolgen van het gebruik van de informatie uit het artikel.
U bevindt zich hier : Jongbloed Fiscaal Juristen Kantoor MVO

Jongbloed Fiscaal Juristen - Disclaimer - Zoeken - Sitemap