print sitemap zoeken disclaimer contact

Overstapservice

Overstappen van uw accountant of fiscalist was nog nooit zo eenvoudig.

De overstapservice van Jongbloed Fiscaal Juristen

Toe aan een nieuwe fiscalist of accountant? Wij regelen voor u een vlotte en eenvoudige overstap van uw huidige adviseur naar ons kantoor. Zonder kosten en binnen enkele weken. Er zijn diverse redenen om eens voor een andere accountant of fiscalist te kiezen, de meest gehoorde zijn:

  • onduidelijke facturen
  • geen pro-actieve advisering
  • de accountant wisselt te vaak
  • behoefte aan persoonlijk contact met vast aanspreekpunt
  • de huidige adviseur rekent elke "zucht"

Eenvoudig overstappen

Vult u uw e-mailadres in en wij regelen na overleg met u de overstap naar ons kantoor, snel en eenvoudig. Als eerste maken wij een korte fiscale scan van uw bedrijf, dit om te kijken of u nog wel up to date bent.

Deel deze pagina

Laatste update op 03-01-2020
Artikel gemaakt op 20-12-2019
Dit artikel (of blog of voorbeeldovereenkomst) is met aandacht en zorgvuldigheid geschreven, maar bevat informatie van algemene en informatieve aard. De informatie in dit artikel kan, afhankelijk van de omstandigheden van uw specifieke geval, niet of verminderd van toepassing zijn. De informatie in dit artikel dient derhalve niet als fiscaal/juridisch advies te worden beschouwd. Jongbloed Fiscaal Juristen N.V., haar medewerkers en of haar vestigingen/deelnemingen aanvaarden dan ook geen enkele aansprakelijkheid voor de gevolgen van het gebruik van de informatie uit het artikel.
U bevindt zich hier : Jongbloed Fiscaal Juristen Kantoor Overstapservice

Jongbloed Fiscaal Juristen - Disclaimer - Zoeken - Sitemap