print sitemap zoeken disclaimer contact

Jongbloed Dakar Team

Jongbloed Dakar Team

Advies specialisten

Advies voor advocaten, notarissen, zeevarenden, medici en piloten

Jongbloed Fiscaal Juristen is een onafhankelijk nichekantoor met vestigingen in Almelo, Enschede en Den Haag. Met ruim 100 jaar ervaring in huis bieden wij passende en creatieve oplossingen binnen de fiscale wereld. Wij adviseren veelal DGA's, MKB-bedrijven en specialisten (zoals advocaten en accountants). Ons team van ruim 15 fiscalisten helpt u graag, snel en deskundig.

Hoe ingewikkeld het ook wordt, voor de cliënt blijft het overzichtelijk. De kracht is volgens ons dat wij het fiscale vak echt begrijpen en doorgronden. Daarnaast heeft onze cliënt altijd met één vaste contactpersoon te maken.

De sfeer op onze kantoren kenmerkt zich door openheid, expertise, gezelligheid en een fikse dosis humor. Wij voelen ons ondernemer naast de ondernemer en hebben hetzelfde doel: beperken van de belastingdruk en optimaliseren van bestaande structuren.

Deel deze pagina

Laatste update op 03-03-2022
Artikel gemaakt op 17-02-2022
Dit artikel (of blog of voorbeeldovereenkomst) is met aandacht en zorgvuldigheid geschreven, maar bevat informatie van algemene en informatieve aard. De informatie in dit artikel kan, afhankelijk van de omstandigheden van uw specifieke geval, niet of verminderd van toepassing zijn. De informatie in dit artikel dient derhalve niet als fiscaal/juridisch advies te worden beschouwd. Jongbloed Fiscaal Juristen N.V., haar medewerkers en of haar vestigingen/deelnemingen aanvaarden dan ook geen enkele aansprakelijkheid voor de gevolgen van het gebruik van de informatie uit het artikel.
U bevindt zich hier : Jongbloed Fiscaal Juristen Kennisbank Advies specialisten

Jongbloed Fiscaal Juristen - Disclaimer - Zoeken - Sitemap