print sitemap zoeken disclaimer contact

Aangepast sporten in Delden

Vat 'Belastingparadijs' t.b.v. Aangepast Sporten Delden

VOETBALVERENIGING ROOD ZWART EN JONGBLOED FISCAAL JURISTEN STEUNEN DELDENS INITIATIEF “SPORTEN VOOR KINDEREN MET EEN BEPERKING”

Sponsoring lokale goede doelen in Delden

Elk jaar aan het einde van het seizoen organiseert v.v. Rood Zwart uit Delden een voetbaltoernooi (het Bevertoernooi) voor seniorenteams in de lagere klassen van het amateurvoetbal uit de hele regio en zelfs daarbuiten. Op 29 juni van dit jaar werd de 13e editie gehouden en dit keer was Jongbloed Fiscaal Juristen uit Enschede de toernooisponsor. De sponsor en organisatie van het toernooi vonden het een mooi idee om een keer wat extra’s te doen, iets voor een goed doel en zo kwam het eigen bier van Jongbloed in beeld …

Jongbloed Cerveza sponsort Rood Zwart en goed doel

Jongbloed Cerveza Abogados Fiscales (in het Nederlands “bier van fiscaal juristen”) is geboren in 2016. Tijdens een vakantie van Dennis Jongbloed (eigenaar Jongbloed Fiscaal Juristen) in het buitenland ontstond het idee om een biermerk in Twente te introduceren. Na veel proefsessies met collega’s en vrienden van Dennis, is het eerste biertje begin 2019 ontstaan en dit bier kreeg de toepasselijke naam “Belastingparadijs”.

Dennis Jongbloed heeft het 1e vaatje “Belastingparadijs"  ter beschikking gesteld aan v.v. Rood Zwart en de opbrengst daarvan komt geheel ten goede aan een goed doel. Welk doel dit zou moeten zijn, daar waren de heren het snel over eens: Arjen Spekschate met zijn sportactiviteiten voor kinderen met een beperking!

Waar het voor de deelnemers van het Bevertoernooi normaal is dat ze kunnen sporten en leuke dingen kunnen doen, is dat voor heel veel mensen niet zo! Arjen Spekschate uit Delden organiseert (o.a. op het sportpark van v.v. Rood Zwart) sportactiviteiten voor kinderen voor wie het kunnen sporten niet zo vanzelfsprekend is.

Aangepast sporten in samenwerking met Salut Welzijn

“Sporten is niet voor iedereen vanzelfsprekend. Zo kunnen mentale of fysieke problemen het sporten bemoeilijken of onmogelijk maken”, zegt Spekschate. Hij was al een tijdje op zoek naar een passende sport voor zijn dochter. Arjen is nu een tijdje terug zelf gestart met de lessen aangepast sporten, in samenwerking met Salut Welzijn, in eerste instantie bedoeld voor kinderen tot 13 jaar. Zijn er oudere kinderen of jongvolwassenen die ook interesse hebben om diverse sporten te beoefenen, dan kan er altijd contact opgenomen worden.

Afgelopen week mocht initiatiefnemer Arjen Spekschate dankbaar € 250,- (de opbrengst van het 1e vaatje “Belastingparadijs” ) in ontvangst nemen van Rood Zwart voorzitter Robert Ros.

Dit bedrag zal gebruikt worden voor aanschaf van materialen en verder het ontplooien van activiteiten om de doelgroep nog beter te kunnen bedienen en te voorzien in de behoefte van sporten en bewegen.

Vragen of nadere informatie

Voor meer informatie of voor aanmelding kan er contact worden opgenomen met Arjen Spekschate: aspekschate@gmail.com, of kijk op www.salut-welzijn.nl.  

Deel deze pagina

Laatste update op 02-08-2019
Artikel gemaakt op 29-07-2019
Dit artikel (of blog of voorbeeldovereenkomst) is met aandacht en zorgvuldigheid geschreven, maar bevat informatie van algemene en informatieve aard. De informatie in dit artikel kan, afhankelijk van de omstandigheden van uw specifieke geval, niet of verminderd van toepassing zijn. De informatie in dit artikel dient derhalve niet als fiscaal/juridisch advies te worden beschouwd. Jongbloed Fiscaal Juristen N.V. en of haar vestingen/ deelnemingen aanvaarden dan ook geen enkele aansprakelijkheid voor de gevolgen van het gebruik van de informatie uit het artikel.
U bevindt zich hier : Jongbloed Fiscaal Juristen Kantoor MVO Aangepast Sporten Delden

Jongbloed Fiscaal Juristen - Disclaimer - Zoeken - Sitemap