print sitemap zoeken disclaimer contact

Automatische SEPA incasso Bedrijven (doorlopend)

Om uw betalingen te incasseren maken wij gebruik van de SEPA incasso bedrijven. Bij deze incasso variant is het onderstaande van belang.

Wat moet u doen?

  • U ondertekent de hieronder opgenomen machtiging en stuurt deze retour aan ons
  • Wij verzorgen – na uw ondertekening – de registratie bij uw bank. Als u bij de Rabobank bankiert kunt u de machtiging alleen zelf registeren.
  • Het registratieformulier moet ondertekend worden door een persoon die als tekenbevoegde is geregistreerd bij de Kamer van Koophandel (tot onbepaalde limiet).

Verder informatie

  • Als u na afschrijving van de incasso het niet eens bent met de incasso of problemen heeft met de factuur dan kunt u het bedrag terug boeken
  • Deze machtiging vervalt automatisch als er in een aaneengesloten periode van 36 maanden geen incasso opdracht is ingediend.
  • U kunt de machtiging op elk moment intrekken.

Benodigde informatie

IBAN Rekening nummer: …………………………………………………………………………………..

Op naam van: …………………………………………………………………………………………..…….

Ondergetekende geeft toestemming aan Jongbloed Fiscaal Juristen NV om de kosten van de door ons uitgevoerde werkzaamheden af te schrijven van bovenstaande IBAN rekening nummer. De machtiging geldt totdat ondergetekende deze opzegt.

Handtekening : …………………………………………………………………………………………….

Datum : …………………………………………………………………………………………………………

Plaats : …………………………………………………………………………………………………………..

Naam ondertekenaar : ……………………………………………………………………………………

Heeft u hulp nodig bij het invullen of vragen? Bel gerust met ons kantoor op 088 – 027 00 00 op werkdagen van 8 – 17.30 uur. U kunt ons ook een e-mail sturen, dit kan op debiteuren@jongbloed.tvWij beantwoorden uw vragen graag.

Betalingsgegevens

Betaling inzake: alle openstaande facturen

Incassering: binnen 15 dagen na factuurdatum

Met ingang van: ....................

Incassant

Jongbloed Fiscaal Juristen NV
Marthalaan 5
7511 AZ ENSCHEDE
IBAN: NL08 ABNA 0243535600
Incassant ID: NL82ZZZ300994650000

Deel deze pagina

Laatste update op 21-03-2019
Artikel gemaakt op 21-03-2019
Dit artikel (of blog of voorbeeldovereenkomst) is met aandacht en zorgvuldigheid geschreven, maar bevat informatie van algemene en informatieve aard. De informatie in dit artikel kan, afhankelijk van de omstandigheden van uw specifieke geval, niet of verminderd van toepassing zijn. De informatie in dit artikel dient derhalve niet als fiscaal/juridisch advies te worden beschouwd. Jongbloed Fiscaal Juristen N.V., haar medewerkers en of haar vestigingen/deelnemingen aanvaarden dan ook geen enkele aansprakelijkheid voor de gevolgen van het gebruik van de informatie uit het artikel.
U bevindt zich hier : Jongbloed Fiscaal Juristen Kantoor Machtiging

Jongbloed Fiscaal Juristen - Disclaimer - Zoeken - Sitemap