print sitemap zoeken disclaimer contact

Historie kantoorvilla Enschede

Het Witte Huis werd in 1907 gebouwd voor J.H. van Heek naar plannen van A.G. Beltman. Het pand, in neoclassicistische vormen, heeft een ingangspartij met pilasterstelling van dorische en ionische pilasters, bekroond door een fronton. Het bijbehorende theehuisje (Staringstraat 33) met corinthische hoekzuilen werd in 1913 gebouwd naar ontwerp van Beltman en was geïnspireerd op een paviljoen van de Trinkhalle in Marienbad.

Het pand wordt sinds 1950 niet meer door particulieren bewoond, maar is in gebruik als kantoor.

Jongbloed Fiscaal Juristen is sedert 2007 in deze kantoorvilla gevestigd. Het kantoor is gevestigd op de tweede etage van deze fantastische villa. De kamers zijn in 2007 volledig verbouwd, geheel in authentieke staat.

Voor verdere informatie over ons kantoor kunt u op deze internetsite met historische informatie kijken.

Hier kunt u foto's van de binnenkant van ons kantoor zien.

Deel deze pagina

Laatste update op 02-07-2018
Artikel gemaakt op 27-01-2007
Dit artikel (of blog of voorbeeldovereenkomst) is met aandacht en zorgvuldigheid geschreven, maar bevat informatie van algemene en informatieve aard. De informatie in dit artikel kan, afhankelijk van de omstandigheden van uw specifieke geval, niet of verminderd van toepassing zijn. De informatie in dit artikel dient derhalve niet als fiscaal/juridisch advies te worden beschouwd. Jongbloed Fiscaal Juristen N.V. en of haar vestingen/ deelnemingen aanvaarden dan ook geen enkele aansprakelijkheid voor de gevolgen van het gebruik van de informatie uit het artikel.
U bevindt zich hier : Jongbloed Fiscaal Juristen Kantoor Historie Oldenzaalsestraat

Jongbloed Fiscaal Juristen - Disclaimer - Zoeken - Sitemap