print sitemap zoeken disclaimer contact

Inleiding

De invoer van een personenauto of motor is een redelijk eenvoudig kwestie. Ik heb het als uitdaging ook zelf gedaan en op deze site zal ik mijn ervaring met u delen. Het zoeken naar de juiste auto gaat prima via het internet. De site mobile.de is een goed voorbeeld van de mogelijkheden. Er zitten nog wel wat haken en ogen aan de invoer en het is niet altijd gemakkelijk om uiteindelijk de auto op Nederlands kenteken in uw bezit te krijgen.

Ook heb ik in de praktijk ervaring opgedaan met het rijden van een auto in Nederland met een buitenlands kenteken. Dit is een aantrekkelijke mogelijkheid als u een bedrijf in het buitenland heeft of hier werkzaam bent

oktober 2004

Deel deze pagina

Laatste update op 13-12-2012
Artikel gemaakt op 30-10-2004
Dit artikel (of blog of voorbeeldovereenkomst) is met aandacht en zorgvuldigheid geschreven, maar bevat informatie van algemene en informatieve aard. De informatie in dit artikel kan, afhankelijk van de omstandigheden van uw specifieke geval, niet of verminderd van toepassing zijn. De informatie in dit artikel dient derhalve niet als fiscaal/juridisch advies te worden beschouwd. Jongbloed Fiscaal Juristen N.V., haar medewerkers en of haar vestigingen/deelnemingen aanvaarden dan ook geen enkele aansprakelijkheid voor de gevolgen van het gebruik van de informatie uit het artikel.
U bevindt zich hier : Jongbloed Fiscaal Juristen Kennisbank Overig Invoer auto

Jongbloed Fiscaal Juristen - Disclaimer - Zoeken - Sitemap