print sitemap zoeken disclaimer contact

Nevencodes voor TOGS-regeling

Sinds 29 april 2020 kunnen meer ondernemers gebruik maken van de TOGS-regeling (€ 4.000 eenmalig, maar wel belastingvrij). In eerste instatie is alleen gekeken naar de hoofdactiviteit, nu wordt er ook gekeken naar de nevenactiviteiten. Dit nieuwe besluit geldt met terugwerkende kracht tot 15 maart 2020. Eindelijk ...

SBI-codes voor TOGS-regeling

Naast de hoofdactiviteit van een bedrijf staan er maximaal 2 nevencodes opgenomen bij uw inschrijving in het handelsregister.

Aanvragen TOGS-regeling

Als u een afwijzing heeft ontvangen van het RVO, dan kunt u dus nu alsnog een aanvraag indienen. De regeling geeft zelf aan dat u niets hoeft te doen. Dit lijkt ons niet verstandig, doe alsnog een aanvraag en maak melding van uw nevenactiviteitcode.  

Controleren of u in aanmerking komt?

U kunt via deze tool controleren of u in aanmerking komt voor de TOGS-regeling.

Bron TOGS-regeling

Vragen over fiscale of corona maatregelen?

Bedrijfsnaam

*

Naam

*

Aantal medewerkers

Bent u tevreden over uw belastingadviseur :

Wilt u een vrijblijvende offerte / advies ontvangen?

Opmerkingen/vragen

Ja, ik ga akkoord met de verwerking van mijn gegevens. Jongbloed Fiscaal Juristen NV mag mij per e-mail info sturen en mijn persoonlijke gegevens gebruiken om mijn interessegebieden vast te stellen zoals hier beschreven, en ik ben me ervan bewust dat ik op elk moment mijn toestemming kan intrekken.

Deel deze pagina

U bevindt zich hier : Jongbloed Fiscaal Juristen Actueel Coronavirus en belastingen TOGS regeling Nevencode TOGS-regeling

Jongbloed Fiscaal Juristen - Disclaimer - Zoeken - Sitemap