print sitemap zoeken disclaimer contact

Nevencodes voor TOGS-regeling

Sinds 29 april 2020 kunnen meer ondernemers gebruik maken van de TOGS-regeling (€ 4.000 eenmalig, maar wel belastingvrij). In eerste instatie is alleen gekeken naar de hoofdactiviteit, nu wordt er ook gekeken naar de nevenactiviteiten. Dit nieuwe besluit geldt met terugwerkende kracht tot 15 maart 2020. Eindelijk ...

SBI-codes voor TOGS-regeling

Naast de hoofdactiviteit van een bedrijf staan er maximaal 2 nevencodes opgenomen bij uw inschrijving in het handelsregister.

Aanvragen TOGS-regeling

Als u een afwijzing heeft ontvangen van het RVO, dan kunt u dus nu alsnog een aanvraag indienen. De regeling geeft zelf aan dat u niets hoeft te doen. Dit lijkt ons niet verstandig, doe alsnog een aanvraag en maak melding van uw nevenactiviteitcode.  

Controleren of u in aanmerking komt?

U kunt via deze tool controleren of u in aanmerking komt voor de TOGS-regeling.

Bron TOGS-regeling

Vragen over fiscale of corona maatregelen?

Vul uw naam en contactgegevens in en wij nemen contact met u op.


Deel deze pagina

Laatste update op 01-05-2020
Artikel gemaakt op 30-04-2020
Dit artikel (of blog of voorbeeldovereenkomst) is met aandacht en zorgvuldigheid geschreven, maar bevat informatie van algemene en informatieve aard. De informatie in dit artikel kan, afhankelijk van de omstandigheden van uw specifieke geval, niet of verminderd van toepassing zijn. De informatie in dit artikel dient derhalve niet als fiscaal/juridisch advies te worden beschouwd. Jongbloed Fiscaal Juristen N.V. en of haar vestingen/ deelnemingen aanvaarden dan ook geen enkele aansprakelijkheid voor de gevolgen van het gebruik van de informatie uit het artikel.
U bevindt zich hier : Jongbloed Fiscaal Juristen Actueel Coronavirus en belastingen TOGS regeling Nevencode TOGS-regeling

Jongbloed Fiscaal Juristen - Disclaimer - Zoeken - Sitemap