print sitemap zoeken disclaimer contact

Jongbloed Dakar Team

Jongbloed Dakar Team

Sponsoring

Sponsoring Enschede Marathon

Op zaterdag 12 juli 1947 was de eerste Marathon in Enschede, 51 deelnemers lopen de 42 kilometer en 195 meter. Fanny Blankers - Koen vangt de winnaar op en 33 mensen halen de finish.

De Enschede Marathon is de oudste marathon van Nederland en de op één na oudste marathon van Europa.

In 2013 sponsorden wij de 44e editie van de Marathon op een ludieke wijze. Alle 900 vrijwilligers kregen van Jongbloed Fiscaal Juristen N.V. en Grant Thornton Accountants en Belastingadviseurs een geweldige oranje jas met als opdruk "Crew Bedankt".

De Marathon is gelopen in ruim 2 uur en 9 minuten op zondag 21 april 2013. Naast de marathon waren er diverse andere afstanden en ook evenementen in Enschede.

Wij willen het bestuur van de Marathon - en in het bijzonder Allard van der Veen - bedanken voor het meedenken over een leuke actie waarbij onze maatschappelijke betrokkenheid en het bedanken van de vrijwilligers het uitgangspunt is geweest.

Sportieve groet,

Dennis Jongbloed

Foto's: Karin van der Meul

Deel deze pagina

Laatste update op 17-04-2014
Artikel gemaakt op 18-04-2013
Dit artikel (of blog of voorbeeldovereenkomst) is met aandacht en zorgvuldigheid geschreven, maar bevat informatie van algemene en informatieve aard. De informatie in dit artikel kan, afhankelijk van de omstandigheden van uw specifieke geval, niet of verminderd van toepassing zijn. De informatie in dit artikel dient derhalve niet als fiscaal/juridisch advies te worden beschouwd. Jongbloed Fiscaal Juristen N.V., haar medewerkers en of haar vestigingen/deelnemingen aanvaarden dan ook geen enkele aansprakelijkheid voor de gevolgen van het gebruik van de informatie uit het artikel.
U bevindt zich hier : Jongbloed Fiscaal Juristen Kantoor Sponsoring Sponsoring Enschede Marathon

Jongbloed Fiscaal Juristen - Disclaimer - Zoeken - Sitemap