print sitemap zoeken disclaimer contact

Free a Girl in Twente

Op 24 mei 2014 zal Dennis Jongbloed zich 12 uur (vrijwillig) laten opsluiten in een glazen huis, dit om aandacht te vragen voor de actie van Free a Girl.

Free a Girl

Elk kind en elke jongere heeft het recht om op te groeien in een veilige omgeving. Kinderen en jongeren moeten beschermd worden tegen geweld, uitbuiting, mishandeling en discriminatie. Free a Girl wil prostitutie van kinderen en gedwongen prostitutie van jonge meisjes, waar ook ter wereld, bestrijden. Om dit te bewerkstelligen richt de stichting zich primair op het bevrijden van minderjarige meisjes, die gedwongen worden tot prostitutie. Secundair zet Free a Girl zich in voor rehabilitatie en reïntegratie van de slachtoffers en het veroordeeld krijgen van mensenhandelaren en pooiers.

Free a Girl in Twente

Dennis Jongbloed laat zich 12 uur opsluiten in een glazen hokje. Hij weet dat veel mensen nu denken: "Waarom niet langer?" Het zou tof zijn als je ons wilt helpen bij deze unieke actie. De Jaarlijkse lock me up actie wordt dit jaar voor het eerst in Twente bij Landhuishotel De Bloemenbeek gehouden. Deze actie wordt georganiseerd door de "Free a girl foundation" (vroeger "Stop Kindermisbruik").

Ik laat me dus 12 uur opsluiten in een glazen hokje en ik probeer hiermee zoveel mogelijk geld op te halen zodat jonge meisjes uit de prostitutie worden bevrijd. Wil je me helpen? Ik zoek nog gave ideeën om geld bij elkaar te brengen ... Een veilingstuk mag ook. Zou tof zijn als je wilt helpen ...

Heeft u een idee voor Free a Girl

Stuur een e-mail naar ons of bel.

Deel deze pagina

Laatste update op 28-07-2015
Artikel gemaakt op 17-04-2014
Dit artikel (of blog of voorbeeldovereenkomst) is met aandacht en zorgvuldigheid geschreven, maar bevat informatie van algemene en informatieve aard. De informatie in dit artikel kan, afhankelijk van de omstandigheden van uw specifieke geval, niet of verminderd van toepassing zijn. De informatie in dit artikel dient derhalve niet als fiscaal/juridisch advies te worden beschouwd. Jongbloed Fiscaal Juristen N.V. en of haar vestingen/ deelnemingen aanvaarden dan ook geen enkele aansprakelijkheid voor de gevolgen van het gebruik van de informatie uit het artikel.
U bevindt zich hier : Jongbloed Fiscaal Juristen Kantoor Sponsoring Free a girl in Twente

Jongbloed Fiscaal Juristen - Disclaimer - Zoeken - Sitemap