print sitemap zoeken disclaimer contact

Jongbloed Dakar Team

Jongbloed Dakar Team

Sponsoring

Business club Atak

Sinds 2014 zijn wij trots lid van de Business club van Atak in Enschede.

De business club

De Atak Business Club (ABC) is het eerste en tot nu toe enige zakenplatform in Nederland dat zich specifiek richt op de ondersteuning van een poppodium. De ABC bevordert de zakelijke en persoonlijke contacten van haar deelnemers op een informele wijze en ondersteunt daarbij de culturele ambities van Atak. De ABC richt zich in principe op alle segmenten van het bedrijfsleven. Zij vraagt van haar leden naast een financiƫle bijdrage vooral een warm hart voor popmuziek.

Tal van voordelen

De ABC biedt haar leden naast een ontmoetingsplek in de speciale ambiance van een poppodium - tal van voordelen: gratis toegang tot speciaal voor de ABC georganiseerde activiteiten, gratis toegang tot concerten, goedkope kaartjes voor uw relaties, etc. Wilt u met uw personeel naar een bekende band? Of wilt u bij een concert het complete balkon afhuren voor uw relaties? Wij regelen het voor u.

Bron Business club Atak

Internetsite Atak Enschede

Deel deze pagina

Laatste update op 18-04-2014
Artikel gemaakt op 17-04-2014
Dit artikel (of blog of voorbeeldovereenkomst) is met aandacht en zorgvuldigheid geschreven, maar bevat informatie van algemene en informatieve aard. De informatie in dit artikel kan, afhankelijk van de omstandigheden van uw specifieke geval, niet of verminderd van toepassing zijn. De informatie in dit artikel dient derhalve niet als fiscaal/juridisch advies te worden beschouwd. Jongbloed Fiscaal Juristen N.V., haar medewerkers en of haar vestigingen/deelnemingen aanvaarden dan ook geen enkele aansprakelijkheid voor de gevolgen van het gebruik van de informatie uit het artikel.
U bevindt zich hier : Jongbloed Fiscaal Juristen Kantoor Sponsoring Business club ATAK Enschede

Jongbloed Fiscaal Juristen - Disclaimer - Zoeken - Sitemap