Volg ons op:

U bevindt zich hier : Kantoor Mensen Rob Antonis

Twitter Updates

Rob Antonis (1969)

Sinds 2013 is Rob als extern adviseur formeel belastingrecht en fiscaal procesrecht verbonden aan Jongbloed Fiscaal Juristen N.V. Hij geeft invulling aan de ambitie van Jongbloed Fiscaal Juristen om de fiscale advisering te complementeren met het formele belastingrecht en het fiscale procesrecht.

De liefde voor het formele belastingrecht en het fiscale procesrecht ontdekt hij bij de belastingkamer van het Gerechtshof Den Haag. Daarna is hij lid geweest van de fiscale procesgroep van KPMG Meijburg & Co. in Amstelveen. Thans is hij een zelfstandig gevestigd specialist in formeel belastingrecht en fiscaal procesrecht.

Rob is onafhankelijk, kritisch en zeer analytisch. Hij werkt vanuit een vertrouwensband en een persoonlijke benadering. Afkomstig uit het MKB heeft hij oog voor de grote lijnen en voor de details die er toe doen. Anders dan zijn specialisme doet vermoeden, richt hij zich vooral op het voorkomen van geschillen. Dat bereikt hij door pro-actieve en open advisering, vol kennis en energie. Hij is creatief in het behalen van het maximale resultaat voor de cliënt. Zijn uitgangspunt is: procederen als het moet, voorkomen als het kan, in dienst van het best haalbare resultaat. Hij is laagdrempelig en amicaal in de omgang, maar een terriër in de procedure.

Opleiding

Specialiteiten

De toekomst?

Het verder uitbouwen van de praktijk van het formele belastingrecht en fiscale procesvoering met fiscale (straf)advocatuur. Eventueel in combinatie met docentschap of promotieonderzoek op dat snijvlak.

Lid van

Nevenactiviteiten

Contact

e-mail versturen aan D.J.B. (Dennis) Jongbloed     Kantoorgegevens       Dennis Jongbloed op Linkedin     Twitter

Artikel datum : 17-06-2013 | Artikel laatst gewijzigd : 21-11-2018

© 2019 Jongbloed Fiscaal Juristen