print sitemap zoeken disclaimer contact

Jongbloed Dakar Team

Jongbloed Dakar Team

Inkeren of inkeerregeling

Als u een buitenlands vermogen niet opgeeft is dit een misdrijf. U kunt inkeren (melden dat er buitenlands vermogen is) bij de belasting. Wij adviseren ongeveer 150 mensen bij het inkeren. U kunt hiertoe met ons bellen (+3153 4327200) of e-mailen. De contactpersonen zijn mr. drs. Sanne van den Elst of Yvo Burkink FB.

Wij beginnen met een anoniem oriƫnterend gesprek. Daarna krijgt u een offerte en verzorgen wij voor u het volledige inkeer traject.

Als u wilt inkeren doe dit dan voor 1 juli 2010, daarna is boete 30% i.p.v. 15%.

Voor meer informatie kijk kunt u het speciale onderdeel voor de inkeerregeling bekijken

Inkeren voor 1 juli 2010

Meer weten van inkeren

Deel deze pagina

Laatste update op 19-03-2010
Artikel gemaakt op 15-03-2010
Dit artikel (of blog of voorbeeldovereenkomst) is met aandacht en zorgvuldigheid geschreven, maar bevat informatie van algemene en informatieve aard. De informatie in dit artikel kan, afhankelijk van de omstandigheden van uw specifieke geval, niet of verminderd van toepassing zijn. De informatie in dit artikel dient derhalve niet als fiscaal/juridisch advies te worden beschouwd. Jongbloed Fiscaal Juristen N.V., haar medewerkers en of haar vestigingen/deelnemingen aanvaarden dan ook geen enkele aansprakelijkheid voor de gevolgen van het gebruik van de informatie uit het artikel.
U bevindt zich hier : Jongbloed Fiscaal Juristen Inkeren

Jongbloed Fiscaal Juristen - Disclaimer - Zoeken - Sitemap