print sitemap zoeken disclaimer contact

Standpunten kennisgroep Belastingdienst

De belastingdienst heeft in 2023 diverse standpunten van de kennisgroepen bekend gemaakt. In dit onderdeel nemen wij diverse standpunten op en voorzien deze in de loop der tijd van adviezen.

Kennisgroep Inkomstenbelasting

De eerste documenten van de kennisgroep rollen nu binnen. In onderstaande documenten worden diverse procedures bij rechters behandeld en standpunten van de Belastingdienst zichtbaar. De vraagstukken zien op de volgende onderdelen:

  • Fiscaal partnerschap¬†
  • Lijfrenten
  • Echtscheidingen

Deel deze pagina

Laatste update op 21-04-2023
Artikel gemaakt op 30-03-2023
Dit artikel (of blog of voorbeeldovereenkomst) is met aandacht en zorgvuldigheid geschreven, maar bevat informatie van algemene en informatieve aard. De informatie in dit artikel kan, afhankelijk van de omstandigheden van uw specifieke geval, niet of verminderd van toepassing zijn. De informatie in dit artikel dient derhalve niet als fiscaal/juridisch advies te worden beschouwd. Jongbloed Fiscaal Juristen N.V., haar medewerkers en of haar vestigingen/deelnemingen aanvaarden dan ook geen enkele aansprakelijkheid voor de gevolgen van het gebruik van de informatie uit het artikel.
U bevindt zich hier : Jongbloed Fiscaal Juristen Kennisbank Kennisgroep Belastingdienst Kennisgroep inkomstenbelasting

Jongbloed Fiscaal Juristen - Disclaimer - Zoeken - Sitemap