print sitemap zoeken disclaimer contact

Fiscaal advies voor advocaten, piloten en medici

Jongbloed Fiscaal Juristen is een onafhankelijk nichekantoor met vestigingen in Almelo, Enschede en Den Haag. Met ruim 100 jaar ervaring in huis bieden wij passende en creatieve oplossingen binnen de fiscale wereld. Wij adviseren veelal DGA's, MKB-bedrijven en specialisten (zoals advocaten en accountants). Ons team van ruim 15 fiscalisten helpt u graag, snel en deskundig.

Hoe ingewikkeld het ook wordt, voor de cliënt blijft het overzichtelijk. De kracht is volgens ons dat wij het fiscale vak echt begrijpen en doorgronden. Daarnaast heeft onze cliënt altijd met één vaste contactpersoon te maken.

De sfeer op onze kantoren kenmerkt zich door openheid, expertise, gezelligheid en een fikse dosis humor. Wij voelen ons ondernemer naast de ondernemer.

 

Medicus of arts

Fiscaal advies voor medisch specialisten, huisartsen, fysiotherapeuten, etc.

 

Sporter of artiest

De artiestenregeling of fiscale heffing bij sporters is veelal complex. Vraag gerust één van onze specialisten.

 

Piloot en belastingen

Piloot? Belasting besparen door emigratie of fiscaal slim uw situatie inregelen?

 

Zeevarende en belastingen

Zeevarenden zitten fiscaal vaak in een bijzondere positie met drie landen en veel discussies met de Belastingdienst. Hulp nodig?

 

DGA advies

DGA? Zullen wij uw accountant eens beoordelen? Laat eens een DGA adviesrapport maken door onze ervaren fiscaal juristen.

 

Stichting vereniging en belastingen

Deel deze pagina

Laatste update op 08-01-2022
Artikel gemaakt op 05-01-2022
Dit artikel (of blog of voorbeeldovereenkomst) is met aandacht en zorgvuldigheid geschreven, maar bevat informatie van algemene en informatieve aard. De informatie in dit artikel kan, afhankelijk van de omstandigheden van uw specifieke geval, niet of verminderd van toepassing zijn. De informatie in dit artikel dient derhalve niet als fiscaal/juridisch advies te worden beschouwd. Jongbloed Fiscaal Juristen N.V., haar medewerkers en of haar vestigingen/deelnemingen aanvaarden dan ook geen enkele aansprakelijkheid voor de gevolgen van het gebruik van de informatie uit het artikel.
U bevindt zich hier : Jongbloed Fiscaal Juristen Belastingen Advies specialisten

Jongbloed Fiscaal Juristen - Disclaimer - Zoeken - Sitemap