Actueel fiscaal nieuws over Corona

print sitemap zoeken disclaimer contact

Vacatures
U bevindt zich hier : Kantoor Mensen Roy Damhuis Nieuwe fiscale collega Roy Damhuis

Roy Damhuis (1990)

Roy Damhuis start op 1 mei 2015 bij Jongbloed Fiscaal Juristen N.V. Hiervoor heeft Roy gewerkt bij de Belastingdienst en Eshuis Accountants en Belastingadviseurs. Wij zijn blij met de komst van deze sportieve fiscaal jurist. Roy zal de advisering binnen de MKB tak versterken, dit onderdeel groeit binnen onze praktijk in sneltreinvaart.

We zijn blij met zijn komst en kennis, een bijkomend voordeel is dat de gemiddelde leeftijd van ons team weer een beetje daalt.

Specialiteiten

  • Complexe aangiften inkomsten- en vennootschapsbelasting
  • Aangiften en advisering MKB-ondernemers 
  • Fiscale scans ondernemingen en particulieren
  • Opzetten binnenlandse structuren (fusies, splitsingen, inbreng in de B.V.)

Verdere informatie over Roy Damhuis

Laatste update : 08-03-2017
Dit artikel (of blog of voorbeeldovereenkomst) is met aandacht en zorgvuldigheid geschreven, maar bevat informatie van algemene en informatieve aard. De informatie in dit artikel kan, afhankelijk van de omstandigheden van uw specifieke geval, niet of verminderd van toepassing zijn. De informatie in dit artikel dient derhalve niet als fiscaal/juridisch advies te worden beschouwd. Jongbloed Fiscaal Juristen N.V. en of haar vestingen/ deelnemingen aanvaarden dan ook geen enkele aansprakelijkheid voor de gevolgen van het gebruik van de informatie uit het artikel.

Deel deze pagina

Jongbloed Fiscaal Juristen - Disclaimer - Zoeken - Sitemap