print sitemap zoeken disclaimer contact

Internationaal zakendoen

Als u in het buitenland zaken wilt doen, moet u eerst maar eens een week vrij nemen om u in het buitenland te verdiepen. Begin eens met een verzoek aan de Kamer van Koophandel om vervolgens via het internet de overige informatie te zoeken. Onderstaand diverse informatie over landen. De informatie wordt bijgewerkt door The Internationalist. Als u op een land klikt, wordt u naar de betreffende site verwezen.


Internationaal zakendoen [news] 2013-01-06 0000-00-00 0000-00-00

Deel deze pagina

Laatste update op 06-01-2013
Artikel gemaakt op 30-11-2004
Dit artikel (of blog of voorbeeldovereenkomst) is met aandacht en zorgvuldigheid geschreven, maar bevat informatie van algemene en informatieve aard. De informatie in dit artikel kan, afhankelijk van de omstandigheden van uw specifieke geval, niet of verminderd van toepassing zijn. De informatie in dit artikel dient derhalve niet als fiscaal/juridisch advies te worden beschouwd. Jongbloed Fiscaal Juristen N.V. en of haar vestingen/ deelnemingen aanvaarden dan ook geen enkele aansprakelijkheid voor de gevolgen van het gebruik van de informatie uit het artikel.
U bevindt zich hier : Jongbloed Fiscaal Juristen Landendesk Landeninformatie Zakendoen in Buitenland Informatie internationaal

Jongbloed Fiscaal Juristen - Disclaimer - Zoeken - Sitemap