print sitemap zoeken disclaimer contact

Fiscale scan of APK van uw bedrijf

Jongbloed Fiscaal Juristen is een onafhankelijk nichekantoor met vestigingen in Almelo, Enschede en Den Haag. Met ruim 100 jaar ervaring in huis bieden wij passende en creatieve oplossingen binnen de fiscale wereld. Wij adviseren veelal DGA's, MKB-bedrijven en specialisten (zoals advocaten en accountants).

Hoe ingewikkeld het ook wordt, voor de cliënt blijft het overzichtelijk. De kracht is volgens ons dat wij het fiscale vak echt begrijpen en doorgronden. Daarnaast heeft onze cliënt altijd met één vaste contactpersoon te maken.

Ons team van ruim 15 fiscalisten helpt u graag, snel en deskundig.

De sfeer op onze kantoren kenmerkt zich door openheid, expertise, gezelligheid en een fikse dosis humor. Wij voelen ons ondernemer naast de ondernemer.

Voor ondernemers hebben wij - veelal om eens kennis te maken - tegen scherpe tarieven scan's ontwikkeld. Wij kunnen laten zien wat we kunnen en u krijgt een beter beeld van de mogelijkheden en risico's binnen uw bedrijf.

Keer proberen? Stuur een e-mail voor een vrijblijvende offerte, of neem contact op met één van onderstaande adviseurs.

 

Fiscale APK

Uw bedrijf laten toetsen op ruim 200 regelingen en besparingsmogelijkheden?

 

Btw-quickscan

Een quickscan van btw-mogelijkheden en risico's binnen uw bedrijf.

 

Loonheffing-scan

Personeelskosten beslaan een groot deel van uw kosten. Welk fiscaal voordeel laat u liggen?

 

DGA-scan

DGA? Zullen wij uw accountant eens beoordelen? Laat eens een DGA adviesrapport maken door onze ervaren fiscaal juristen.

Deel deze pagina

Laatste update op 18-01-2022
Artikel gemaakt op 05-01-2022
Dit artikel (of blog of voorbeeldovereenkomst) is met aandacht en zorgvuldigheid geschreven, maar bevat informatie van algemene en informatieve aard. De informatie in dit artikel kan, afhankelijk van de omstandigheden van uw specifieke geval, niet of verminderd van toepassing zijn. De informatie in dit artikel dient derhalve niet als fiscaal/juridisch advies te worden beschouwd. Jongbloed Fiscaal Juristen N.V. en of haar vestingen/ deelnemingen aanvaarden dan ook geen enkele aansprakelijkheid voor de gevolgen van het gebruik van de informatie uit het artikel.
U bevindt zich hier : Jongbloed Fiscaal Juristen Belastingen Fiscale scan

Jongbloed Fiscaal Juristen - Disclaimer - Zoeken - Sitemap