print sitemap zoeken disclaimer contact

Belastingplan 2012: de belangrijkste punten

Op 15 september 2011, de tweede donderdag van september, zijn de miljoennota 2012 en het Belastingplan 2012 uitgelekt. Zoals u in de diverse media kunt lezen, zijn er diverse belangrijke en minder belangrijke wijzigingen voor 2012 (en daarna) bekend geworden.

De plannen bestaan uit vijf wetsvoorstellen, die u hieronder kunt downloaden:

Het Belastingplan 2012.

Overige fiscale maatregelen 2012.

Wetsvoorstel uitwerking Autobrief.

Geefwet.

Wetsvoorstel toepassing dwangsomregeling toeslagen.

Deel deze pagina

Laatste update op 06-01-2013
Artikel gemaakt op 16-09-2011
Dit artikel (of blog of voorbeeldovereenkomst) is met aandacht en zorgvuldigheid geschreven, maar bevat informatie van algemene en informatieve aard. De informatie in dit artikel kan, afhankelijk van de omstandigheden van uw specifieke geval, niet of verminderd van toepassing zijn. De informatie in dit artikel dient derhalve niet als fiscaal/juridisch advies te worden beschouwd. Jongbloed Fiscaal Juristen N.V., haar medewerkers en of haar vestigingen/deelnemingen aanvaarden dan ook geen enkele aansprakelijkheid voor de gevolgen van het gebruik van de informatie uit het artikel.
U bevindt zich hier : Jongbloed Fiscaal Juristen Actueel Prinsjesdag Belastingplannen Belastingplan 2012 Miljoenennota 2012, Belastingplan 2012 en overige fiscale maatregelen

Jongbloed Fiscaal Juristen - Disclaimer - Zoeken - Sitemap