print sitemap zoeken disclaimer contact

Jongbloed Dakar Team

Jongbloed Dakar Team

Jongbloed Fiscaal Juristen helpt ZZP'ers

Fiscus gaat ZZP’ers helpen, Jongbloed Fiscaal Juristen doet dat al jaren!

Tip: maak een afspraak met één van onze adviseurs voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek bij ons op kantoor. Wij bespreken dan met u de knelpunten en maken graag afspraken over een langdurige relatie.

Uit recente cijfers van de Kamer van Koophandel blijkt, dat het ook de laatste tijd voor veel mensen weer aantrekkelijk is gebleken om te starten als zelfstandig ondernemer. Op fiscaal en administratief gebied zijn er echter veel valkuilen. Veelal starten mensen zonder zich vooraf te laten informeren.

De Belastingdienst gaat nu startende ondernemers helpen. De media berichtte recentelijk over belastinginspecteurs die ondernemers benaderen voor het houden van een startersgesprek. Op zich is een gesprek met de Belastingdienst nooit slecht. De Belastingdienst heeft echter toch vooral als doel om belastingen te innen, niet om belastingplichtigen te adviseren om zoveel mogelijk belasting te besparen. Er is hier mogelijk toch echt sprake van een dubbele pet.

Advisering voor startende ondernemers is belangrijk, dat geldt uiteraard ook voor ZZP'ers. Maar de rol die de Belastingdienst zichzelf hierbij toebedeelt is onduidelijk. Een gesprek om mensen op weg te helpen, een starterskrant en een doorverwijzing naar de Kamer van Koophandel, en daar blijft het waarschijnlijk bij. Een inspecteur is geen adviseur. Voor startende ondernemers, en daarbij ook de ZZP'ers, geldt dat een goed en regelmatig contact met een goede adviseur van cruciaal belang is. Onze adviseurs hebben één belang, dat is het belang van onze cliënten. Wij volgen de ontwikkeling van uw bedrijf en zijn pro-actief.

Wij nemen voor u graag de regie in handen en maken daarbij gebruik van onze eigen ruime ervaring en schakelen waar nodig externe deskundigen in, zoals notarissen, boekhoudkantoren en banken. Desgewenst stemmen wij zaken met de Belastingdienst af. Wij zorgen ervoor dat u kunt doen waar u goed in bent, namelijk uw bedrijf of beroep uitoefenen.

Kortom, ieder zijn vak. Adviseren is ons vak, wij zijn u graag van dienst.

Meer weten van jongbloed fiscaal juristen helpt zzp'ers

Deel deze pagina

Laatste update op 30-11-2012
Artikel gemaakt op 02-11-2010
Dit artikel (of blog of voorbeeldovereenkomst) is met aandacht en zorgvuldigheid geschreven, maar bevat informatie van algemene en informatieve aard. De informatie in dit artikel kan, afhankelijk van de omstandigheden van uw specifieke geval, niet of verminderd van toepassing zijn. De informatie in dit artikel dient derhalve niet als fiscaal/juridisch advies te worden beschouwd. Jongbloed Fiscaal Juristen N.V., haar medewerkers en of haar vestigingen/deelnemingen aanvaarden dan ook geen enkele aansprakelijkheid voor de gevolgen van het gebruik van de informatie uit het artikel.
U bevindt zich hier : Jongbloed Fiscaal Juristen Actueel Actuele fiscale info Jongbloed Fiscaal Juristen helpt ZZP'ers

Jongbloed Fiscaal Juristen - Disclaimer - Zoeken - Sitemap