print sitemap zoeken disclaimer contact

iPhone apps

Onderstaand vind u onze apps.

Aangifte inkomstenbelasting (gratis)

Jongbloed Fiscaal Juristen heeft een applicatie opgesteld om uw aangifte inkomstenbelasting over 2012 eenvoudig en volledig in te vullen. De applicatie is opgesteld door ervaren fiscaal juristen of belastingadviseurs. Wat is aftrekbaar? Welke aftrekposten zijn er voor uw eigen woning? Welke ziektekosten zijn aftrekbaar? Hoe werkt het fiscaal partnerschap?

Meer informatie


Jongbloed ondernemerstips (gratis)

Jongbloed Fiscaal Juristen heeft een app opgesteld voor (startende) ondernemers, ZZP'ers, B.V.'s en mensen die voor zichzelf willen beginnen. In deze app vindt u informatie over de opstart van uw bedrijf, de aangifte bij de Belastingdienst, aannemen van personeel, omzet en aftrekbare kosten, kopen of huren van een bedrijfspand, bijzondere fiscale regelingen, belonen van uw partner en belastingtips voor ondernemers.

Meer informatie

Deel deze pagina

Laatste update op 01-03-2013
Artikel gemaakt op 26-11-2010
Dit artikel (of blog of voorbeeldovereenkomst) is met aandacht en zorgvuldigheid geschreven, maar bevat informatie van algemene en informatieve aard. De informatie in dit artikel kan, afhankelijk van de omstandigheden van uw specifieke geval, niet of verminderd van toepassing zijn. De informatie in dit artikel dient derhalve niet als fiscaal/juridisch advies te worden beschouwd. Jongbloed Fiscaal Juristen N.V. en of haar vestingen/ deelnemingen aanvaarden dan ook geen enkele aansprakelijkheid voor de gevolgen van het gebruik van de informatie uit het artikel.
U bevindt zich hier : Jongbloed Fiscaal Juristen iphone

Jongbloed Fiscaal Juristen - Disclaimer - Zoeken - Sitemap