print sitemap zoeken disclaimer contact

Jongbloed Dakar Team

Jongbloed Dakar Team

Assurantiekantoor en belastingen

Assurantiekantoor en belastingen

Een assurantiekantoor kent fiscaal de nodige merites. Vaak worden naast het drijven van een assurantiekantoor nog meerdere activiteiten verricht. Wij adviseren assurantiekantoren bij overnames, verkoop, btw-problematiek, de optimale ondernemingsstructuur en daarmee verwante zaken.

In dit katern worden artikelen geplaatst die specifiek betrekking hebben op een assurantiekantoor. Heeft u eenn assurantiekantoor en staat het onderdeel wat u zoekt er niet bij? Neem gerust contact op met de auteur van dit katern.

Deel deze pagina

Laatste update op 18-02-2022
Artikel gemaakt op 08-01-2021
Dit artikel (of blog of voorbeeldovereenkomst) is met aandacht en zorgvuldigheid geschreven, maar bevat informatie van algemene en informatieve aard. De informatie in dit artikel kan, afhankelijk van de omstandigheden van uw specifieke geval, niet of verminderd van toepassing zijn. De informatie in dit artikel dient derhalve niet als fiscaal/juridisch advies te worden beschouwd. Jongbloed Fiscaal Juristen N.V., haar medewerkers en of haar vestigingen/deelnemingen aanvaarden dan ook geen enkele aansprakelijkheid voor de gevolgen van het gebruik van de informatie uit het artikel.
U bevindt zich hier : Jongbloed Fiscaal Juristen Kennisbank Assurantiekantoor en belastingen

Jongbloed Fiscaal Juristen - Disclaimer - Zoeken - Sitemap