print sitemap zoeken disclaimer contact

Afspraak maken belastingadviseurs

Bent u belastingadviseur of boekhouder en heeft uw klant een probleem met de Fiscus of FIOD?  Bel ons dan op 053 432 72 00 Onze adviseurs zijn makkelijk aanspreekbaar en geven u een eerste indicatie wat zinvol is, bijvoorbeeld hoe een procedure voorkomen kan worden of hoe een procedure het best ingezet kan worden. Nog liever maken wij een afspraak voor een oriënterend gesprek, dan brengen wij de zaak van uw klant en de positie van uzelf in kaart en zoeken naar een passende oplossing voor het probleem. U kunt ook een e-mail sturen aan info@jongbloed.tv of uw gegevens hieronder invullen zodat wij contact met u opnemen.

Naam

*

Telefoon

*

Gewenste datum/tijdstip

Vragen/opmerkingen

Meer informatie

Op de pagina Info voor belastingadviseurs vindt u meer informatie over de risico's van het niet juist acteren op fiscale juridische vraagstukken en de voordelen van het tijdig betrekken van de advocaten van Jaeger. Ook vindt u elders op deze website know how zoals modellen en handleidingen. Onze advocaten delen graag hun kennis en ervaring. 

Deel deze pagina

Laatste update op 26-09-2019
Artikel gemaakt op 26-09-2019
Dit artikel (of blog of voorbeeldovereenkomst) is met aandacht en zorgvuldigheid geschreven, maar bevat informatie van algemene en informatieve aard. De informatie in dit artikel kan, afhankelijk van de omstandigheden van uw specifieke geval, niet of verminderd van toepassing zijn. De informatie in dit artikel dient derhalve niet als fiscaal/juridisch advies te worden beschouwd. Jongbloed Fiscaal Juristen N.V., haar medewerkers en of haar vestigingen/deelnemingen aanvaarden dan ook geen enkele aansprakelijkheid voor de gevolgen van het gebruik van de informatie uit het artikel.
U bevindt zich hier : Jongbloed Fiscaal Juristen Contact Afspraak maken belastingadviseurs

Jongbloed Fiscaal Juristen - Disclaimer - Zoeken - Sitemap