print sitemap zoeken disclaimer contact

German Desk

Ondernemen in Duitsland? Bel ons team van specialisten voor een vrijblijvende afspraak.

In Duitsland gaat alles net even anders. Ook Duitse ondernemers die in Nederland gaan ondernemen moeten wennen aan het Nederlandse belastingstelsel.

Onze German Desk werkt samen met Nederlandse en Duitse advocaten en belastingadviseurs. Aan beide kanten van de grens kunnen wij u dus van dienst zijn.

Ondernemen in Duitsland

Wij hebben diverse klanten die zaken doen in Duitsland. De Duitse markt is groot en biedt voldoende kansen voor uitbreiding. De wetten, regels en culturen verschillen enorm, hierbij helpen wij u graag, vlot en deskundig.

Onze German Desk

Onze specialisten op fiscaal gebied helpen u zowel aan de Nederlandse als aan de Duitse kant met allle fiscale regels en afstemming met de lokale belastingdienst. Wij werken intensief samen met onze Duitse collega's zodat u optimaal wordt geholpen.

Veel voorkomende vragen German Desk

Deel deze pagina

Laatste update op 10-03-2022
Artikel gemaakt op 07-01-2022
Dit artikel (of blog of voorbeeldovereenkomst) is met aandacht en zorgvuldigheid geschreven, maar bevat informatie van algemene en informatieve aard. De informatie in dit artikel kan, afhankelijk van de omstandigheden van uw specifieke geval, niet of verminderd van toepassing zijn. De informatie in dit artikel dient derhalve niet als fiscaal/juridisch advies te worden beschouwd. Jongbloed Fiscaal Juristen N.V., haar medewerkers en of haar vestigingen/deelnemingen aanvaarden dan ook geen enkele aansprakelijkheid voor de gevolgen van het gebruik van de informatie uit het artikel.
U bevindt zich hier : Jongbloed Fiscaal Juristen Belastingen Ondernemers German desk

Jongbloed Fiscaal Juristen - Disclaimer - Zoeken - Sitemap