print sitemap zoeken disclaimer contact

Derde vestiging voor fiscaal specialist

Jongbloed Fiscaal Juristen vanaf 2020 ook in Almelo

ENSCHEDE/ALMELO – Het Enschedese Jongbloed Fiscaal Juristen opent per 1 januari 2020 een kantoor in Almelo. Naast Enschede en Den Haag is dit de derde vestiging van Jongbloed Fiscaal Juristen. “Wij hopen vanuit ons nieuwe kantoor meer ondernemers te bereiken in Almelo en omliggende gemeenten,” aldus Roy Damhuis, die als partner het kantoor in Almelo gaat leiden.

Jongbloed Fiscaal Juristen is gevestigd aan de Marthalaan in Enschede. Oprichter en partner Dennis Jongbloed: “Al langer oriënteren wij ons op de mogelijkheden om in de regio Almelo onze diensten nadrukkelijker onder de aandacht te brengen. We willen dichter bij onze klanten zijn omdat we uit ervaring weten dat we bij vrijwel elke ondernemer toegevoegde waarde leveren. Bovendien is Roy Damhuis inwoner van Almelo; hij is ook daarom de aangewezen persoon om hier een netwerk op te bouwen.”

Jongbloed Fiscaal Juristen verhuisde in 2018 zelf naar een ruimer kantoor aan de Enschedese Marthalaan. De groei van de organisatie maakte dat noodzakelijk, zegt partner Martijn te Riet: “We zien dat ons pand in Enschede in krap anderhalf jaar goed gevuld is. Roy gaat samen met enkele collega’s, die nu nog in Enschede werken, het kantoor in Almelo leiden. Zo hebben wij straks in zowel Almelo als Enschede voldoende ruimte voor de verdere ontwikkelingen van onze organisatie.”

Het kantoor in Almelo wordt gevestigd aan de Sluiskade Noordzijde 104 te Almelo. Er is daar, zoals Roy Damhuis constateert, nog ruimte: “Daarom zijn we ook voor Almelo nog op zoek naar een jonge en enthousiaste fiscalist met minimaal twee jaar werkervaring om, samen met ons, verder te groeien.“

De vestiging in Almelo zal zich voornamelijk richten op ondernemers in het midden- en kleinbedrijf.

Deel deze pagina

Laatste update op 12-08-2022
Artikel gemaakt op 18-12-2019
Dit artikel (of blog of voorbeeldovereenkomst) is met aandacht en zorgvuldigheid geschreven, maar bevat informatie van algemene en informatieve aard. De informatie in dit artikel kan, afhankelijk van de omstandigheden van uw specifieke geval, niet of verminderd van toepassing zijn. De informatie in dit artikel dient derhalve niet als fiscaal/juridisch advies te worden beschouwd. Jongbloed Fiscaal Juristen N.V., haar medewerkers en of haar vestigingen/deelnemingen aanvaarden dan ook geen enkele aansprakelijkheid voor de gevolgen van het gebruik van de informatie uit het artikel.
U bevindt zich hier : Jongbloed Fiscaal Juristen Actueel Jongbloed Almelo opent zijn deuren

Jongbloed Fiscaal Juristen - Disclaimer - Zoeken - Sitemap