print sitemap zoeken disclaimer contact

Darwin Accountants wordt Jongbloed Accountants

ENSCHEDE – Het Enschedese accountantskantoor Darwin Accountants gaat verder onder de naam Jongbloed Accountants. Het kantoor, enkele jaren geleden opgericht door Robin Coster, verbindt zich met deze naamswijziging aan het kantoor Jongbloed Fiscaal Juristen maar blijft volledig onafhankelijk en opereert zelfstandig vanuit een eigen locatie. Robin Coster licht toe: “Belangrijke reden voor de keuze is, dat wij ons in de nieuwe situatie willen manifesteren als een innovatief, dynamisch kantoor met een frisse aanpak.”

Uiteraard ligt samenwerking met de organisatie van Jongbloed Fiscaal Juristen voor de hand, maar dat is niet de grootste prioriteit. In de eerste plaats moet de naamsbekendheid van Jongbloed bijdragen aan een verdere groei van de accountants-tak. “De naamsbekendheid is van belang, maar we willen ook aansluiten op de uitstraling van Jongbloed Fiscaal Juristen als gedegen kantoor met een vernieuwende en originele maar altijd betrouwbare werkwijze.”

Jongbloed Fiscaal Juristen is ruim tien jaar geleden in Enschede gestart. Naast Enschede is er een vestiging in Den Haag en wordt volgend jaar een kantoor in Almelo geopend. Jongbloed Fiscaal Juristen werkt al veel samen met accountants en herkent de kritiek van klanten op accountantskantoren. Robin Coster: “Daarom willen wij nu de markt eens opschudden door een nieuw en kwalitatief hoogstaand accountantskantoor neer te zetten. De doelstelling is duidelijk: Jongbloed Accountants moet door scherpe tarieven te hanteren dé accountant voor het MKB worden. Vaste tarieven en geen onverwachte meerwerk facturen.”

Vanuit de nieuwe situatie wordt in de komende jaren ingezet op groei maar ook op ontwikkeling en innovatie in de markt.

Beide kantoren in Enschede zijn gevestigd op eigen locaties en dat blijft zo. Uiteraard wordt, waar nodig en gewenst, samengewerkt om de wederzijdse klanten en relaties optimaal van dienst te kunnen zijn. Of Jongbloed Accountants in navolging van Jongbloed Fiscaal Juristen zich ook gaat vestigen in Den Haag en Almelo is nog niet bekend.

Informatie is ook te vinden op www.jongbloed-accountants.nl

Foto: Eric Brinkhorst

Deel deze pagina

Laatste update op 12-08-2022
Artikel gemaakt op 17-10-2019
Dit artikel (of blog of voorbeeldovereenkomst) is met aandacht en zorgvuldigheid geschreven, maar bevat informatie van algemene en informatieve aard. De informatie in dit artikel kan, afhankelijk van de omstandigheden van uw specifieke geval, niet of verminderd van toepassing zijn. De informatie in dit artikel dient derhalve niet als fiscaal/juridisch advies te worden beschouwd. Jongbloed Fiscaal Juristen N.V. en of haar vestingen/ deelnemingen aanvaarden dan ook geen enkele aansprakelijkheid voor de gevolgen van het gebruik van de informatie uit het artikel.
U bevindt zich hier : Jongbloed Fiscaal Juristen Actueel Darwin Accountants wordt Jongbloed Accountants

Jongbloed Fiscaal Juristen - Disclaimer - Zoeken - Sitemap