Volg ons op:

U bevindt zich hier : Kantoor Sponsoring Sponsoring Marathon Enschede


Twitter Updates

Sponsoring Marathon Enschede

In 2013 hebben wij alle vrijwilligers bij de Marathon gesponsord. In 2014 is besloten om de kinderen meer bij de Marathon te betrekken, sinds 2014 is er dan ook een mascotte "Dennis de Bever".

Enschede Marathon en Dennis de Bever

De Enschede Marathon is de oudste marathon van West-Europa. Daarnaast kent de Enschede Marathon op het H.J. van Heekplein het bekende en vertrouwde kidsdorp, een plek waar kinderen zich naar hartenlust kunnen uitleven op onder andere de verschillende springkussens. Tijdens de aankomende editie van de Enschede Marathon hebben we een nieuw vriendje!

Het vriendje van de Enschede Marathon heet Dennis!

Dennis is niet zo lang geleden in Enschede Marathon-stad komen wonen en zal op de marathondag van 27 april 2014 uitgebreid te zien zijn. Dennis is namelijk de mascotte van de Enschede Marathon 2014! Wil je Dennis in levende lijve zien? Kom dan naar het H.J. van Heekplein! Dennis is een vrolijke bever en gek op de Enschede Marathon! Hoe je Dennis kunt herkennen? Dennis is niet te missen!

Natuurlijk heeft Dennis zijn eigen “huis” op de marathondag. Deelnemers en toeschouwers zijn van harte welkom in Dennis’ Home! Het is de centrale tent met terras op het plein en voor iedereen toegankelijk. En in Dennis’ Home zal ook clown Funny de kleinsten vermaken. Dennis’ Home is vlakbij het parcours, dat ook over het plein voert, en is de plek om elkaar te treffen en te genieten van hetgeen allemaal op het H.J. van Heekplein te vinden zal zijn.

Dennis is gek op de Enschede Marathon en heeft ook nog eens verstand van fiscale zaken. Dennis en Dennis’ Home zijn namelijk powered by Jongbloed Fiscaal Juristen.

Bron Marathon en mascotte

Internetsite Enschede Marathon.

Artikel datum : 17-04-2014 | Artikel laatst gewijzigd : 06-06-2018

© 2018 Jongbloed Fiscaal Juristen