Actueel fiscaal nieuws over Corona

print sitemap zoeken disclaimer contact

Vacatures
U bevindt zich hier :Jongbloed Fiscaal Juristen Kantoor Onze mensen Yvonne Jongen-Bouwhuis

Yvonne Jongen-Bouwhuis

Tijdens de studie Management, Economie en Recht aan de Haagse Hogeschool kreeg ik het vak Inkomstenbelasting en dit was het eerste vak wat mij echt wist te boeien. Omdat ik graag meer wilde doen met de ‘Inkomstenbelasting’ ben ik tijdens de studie stage gaan lopen op de aangifte-afdeling van PwC, vestiging Den Haag. Dit beviel zo goed dat ik na de studie in 2010 op de aangifte-afdeling van PwC Rotterdam ben gaan werken. Daar is mijn fiscale carrière begonnen.

Inmiddels zijn we een aantal jaren, werkgevers en een bult werkervaring in de aangiftepraktijk verder en is het tijd voor de volgende stap in mijn fiscale carrière; ervaring opdoen in de fiscale adviespraktijk. En Jongbloed Fiscaal Juristen is hier het uitgelezen kantoor voor. Ook ben ik inmiddels een diploma rijker; in 2015 heb ik de opleiding tot Register Belastingadviseur afgerond.

Het leukste aan mijn werk vind ik het contact met de klant, de klant fiscaal ontzorgen en het uitzoeken van (ingewikkelde) fiscale vraagstukken.

Naast mijn werk hou ik van gezelligheid en breng ik veel tijd door met familie en vrienden, kook ik graag en geniet ik van wandelingen in het bos met onze hond. Tevens ben ik altijd wel bezig met ‘een tijdelijke interesse’, zoals bijvoorbeeld: fotografie, voeding, yoga, hardlopen en een moestuin.

Contact:

Opleiding:

  • HBO MER
  • Register Belastingadviseur

Specialiteiten:

  • Complexe aangiften IB en VPB
  • Adviseren DGA’s, ondernemers en particulieren
Laatste update : 11-01-2021
Dit artikel (of blog of voorbeeldovereenkomst) is met aandacht en zorgvuldigheid geschreven, maar bevat informatie van algemene en informatieve aard. De informatie in dit artikel kan, afhankelijk van de omstandigheden van uw specifieke geval, niet of verminderd van toepassing zijn. De informatie in dit artikel dient derhalve niet als fiscaal/juridisch advies te worden beschouwd. Jongbloed Fiscaal Juristen N.V. en of haar vestingen/ deelnemingen aanvaarden dan ook geen enkele aansprakelijkheid voor de gevolgen van het gebruik van de informatie uit het artikel.

Deel deze pagina

U bevindt zich hier : Kantoor Onze mensen Yvonne Jongen-Bouwhuis

Jongbloed Fiscaal Juristen - Disclaimer - Zoeken - Sitemap